blackcemre
Üye
Yarim saattir bekliyorumAyarlarda hareket verisi olması lazım. Oradan açılıyor.
Bekle kardeşim. Zaman her şeyin ilacıdırşaka bir yana o çarklar bazen çok uzun sürebiliyor
Yarim saattir bekliyorumAyarlarda hareket verisi olması lazım. Oradan açılıyor.
Bekle kardeşim. Zaman her şeyin ilacıdırşaka bir yana o çarklar bazen çok uzun sürebiliyor
Preview For Developers uygulamasının yüklü ve aktif olması gerekli.1020 de güncel diyor ne yapmak lazım
Yarim saattir bekliyorum
bunun hakkında bir fikri olan yokmugdr1 betayı kurduk tamamda her seferinde bir güncelleme tamamlanmadan diğerini aldığımız için, tam belirtilen özellikler gelemden kurduğumuz için şuanda tam sürümünde belirtilen bir çok özellik hala yok bizde, bunlar ne zaman gelecek ya değişen ne var şimdi bu güncellemede beta olduğu için yine eksik verilmiş bir çok şey
Oyunlar hubı açın.
Xbox da önerilen oyunlar sıralanmış,oyunlar sırasında
Şimdi deneyin diyor
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
O zaten 8.1 pre ile gelmişti
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

15-20Siz kac dakika beklediniz carklarda.
Sorun çarklarda takılması ise biraz daha bekle sonra soft reset at olmazsa bataryayı çıkar o da olmazsa hard reset kalıyor en son çareBen si,di ne yapayim telefonun batsryasuni mi ciksrayim.
Sd kartı çıkartıp deneyin, bende de takılı kalmıştı. Kartı çıkartıp yeniden denedim çarklar ilerledi. Kapanınca sd kartı geri takın.Carklarda takili kaldi ne olacak
Nasil yyani telefon acikken sd karti mi cikariyimSd kartı çıkartıp deneyin, bende de takılı kalmıştı. Kartı çıkartıp yeniden denedim çarklar ilerledi. Kapanınca sd kartı geri takın.
arkadaşlar ben müzik e tıklıyorum açılmadan atıyor bu problem sadece bendemi yoksa herkes te aynımı