Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gdr1 betayı kurduk tamamda her seferinde bir güncelleme tamamlanmadan diğerini aldığımız için, tam belirtilen özellikler gelemden kurduğumuz için şuanda tam sürümünde belirtilen bir çok özellik hala yok bizde, bunlar ne zaman gelecek ya değişen ne var şimdi bu güncellemede beta olduğu için yine eksik verilmiş bir çok şey

Son düzenleme:

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia Lumia 1020 Siyah Cin(China) versiyonu telefonuma developer pw gdr1 guncellemesini yukledim.
Su an icin dikkatimi ceken ilk fark ekran daha canli ve parlak, menuler yag gibi kayiyor ve hicbir lag yok. HTML5test.com skor 372.

Ilk izlenimim cok olumlu ve hatta harika... Bakalim isinma ve sarji somurme gibi sikintilar olacak mi. 1-2 gun performansli kullanip degerlendirmemi paylasacagim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eğer bu dediklerinizle oluyorsa WpCentraldan ilerdeyiz demektir :) ah ulan amerikada olsaydık microsoft bizi dinliyor olacaktı :D
Depolama sıkıntısını aşmanın formülünü bulduk. Sen ve ben doğru Microsoft'a iş başvurusu yapıyoruz. :kop2::kop2:

R.A.M

R.A.M

Üye
8x e yükledim hiç birşey değişmedi

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
başlangıç sayfasında bir title 'in üzerine basılı tut sürükleyip diğer title in içine bırak. Gayet basit. Ama bunu yapabilmen için Update 1 'i yüklemiş olman gerekiyor.
Kusura bakmayın söylemeden geçemeyeceğim 'title' değil 'tile'

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Face de harika olmuş bence

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ayrıca Bluetooth ile internet paylaşımı da gelmiş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonda sorun yokki yani calisiyor sadece guncellemeyi yuklemiyor ?
Güncelleme indirildi fakat açılmıyor hatası veriyorsa muhtemelen dinamik kilit ekranı uygulamasından.bende de aynısı oldu. Biraz bekle ben şimdi sıfırlayarak tekrar deniyorum. Sonucu yazarım.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güncellemeyi yükleyenler arkadaşlar internet paylaşımını kontrol edebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: emz, ozggurr ve Aybin.Kilic
osilost

osilost

Üye
telefonu sıfırlıyıcam ama 8.1 silinirmi?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben kontrol ettim Bluetooth ile paylaşma seçeneği eklenmiş

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
yaw arkadaşlar bu klasorleme özelliğini bn dahil diğer arkadaşlar dha yapamadı şunu nasıl paylaşılan resimdeki yapıldığını anlatabilir mi biri de

Buyur arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
osilost

osilost

Üye
nasıl sıfırlıyoruz?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Güncellemeyi yükleyenler arkadaşlar internet paylaşımını kontrol edebilir misiniz?
Bunu tam ben paylaşıcaktım :angry: Şimdi interneti bluethoot ile mi paylaşıcaz?Muhabbet bu mudur yani tam kafa basmadı?

osilost

osilost

Üye
nasıl sıfırlıyoruz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arama ekranından tek tek kutucuk işaretleyip çoklu silme yapmak güzel olmuş keşke arama detayları da olsaydı synbian gibi dk saat vs her ayrıntı olsa

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İnterneti Bluetoothla paylaşcaz da karşıdaki nasıl bağlanacak bilen var mı?

Üst Alt