Rock Ve Roll
Üye
wi fi ile 368 aldım benHocam wifi de değilim şu an ama 372 verdi. Avea şebekem.
wi fi ile 368 aldım benHocam wifi de değilim şu an ama 372 verdi. Avea şebekem.
Hocam wifi de değilim şu an ama 372 verdi. Avea şebekem.

Beyler yine acamadi ne yapmak lazim ??
Bende cyan var diyemi acilmiyor acaba ?
@bulutsuzgece
Telefonu kurtarmak için recovery uygulamasını deneyin.
Kurtarınca gerisi kolay.
Developers for Preview uygulamasını tekrar yükleyip aktif ederek mevcut düzene yeniden kavuşabilirsiniz.
Cyan zaten 8.1 final oluyorŞimdi biz cyan ve 8.1final i bunun üstüne yükleyebilecekmiyiz ne olacak @bulutsuzgece
Uluslararası bir sorunmuş o. Maalesef şuan için Htc cihazlar yükleyemiyor. Microsfttan bir açıklama bekleniyormuş yakın zamandaArkadaşlar bugün itibariyle 8.1 pre telefonlara gdr 1 geldi benim htc 8s te %90 kadar yükleniyor sonrada hafıza problemi diyip güncellemeyi iptal ediyor. güncelleme bilgisayardan yüklenebiliyormu yada başka bir yol varmı?
Arkadaşlar bugün itibariyle 8.1 pre telefonlara gdr 1 geldi benim htc 8s te %90 kadar yükleniyor sonrada hafıza problemi diyip güncellemeyi iptal ediyor. güncelleme bilgisayardan yüklenebiliyormu yada başka bir yol varmı?
Ben yükledim 8seUluslararası bir sorunmuş o. Maalesef şuan için Htc cihazlar yükleyemiyor. Microsfttan bir açıklama bekleniyormuş yakın zamanda
Eğer bu dediklerinizle oluyorsa WpCentraldan ilerdeyiz demektirTelefonu yedekleyin sıfırlayıp sadece Developer uygulamasını yükleyip güncelleme kontrolü yapın.
ah ulan amerikada olsaydık microsoft bizi dinliyor olacaktı 
Bi uygulamaya basılı tutun ekranda düzenleme menüsü gelince başka bir uygulamanın üzerine sürükleyinyaw arkadaşlar bu klasorleme özelliğini bn dahil diğer arkadaşlar dha yapamadı şunu nasıl paylaşılan resimdeki yapıldığını anlatabilir mi biri de
yaw arkadaşlar bu klasorleme özelliğini bn dahil diğer arkadaşlar dha yapamadı şunu nasıl paylaşılan resimdeki yapıldığını anlatabilir mi biri de
başlangıç sayfasında bir title 'in üzerine basılı tut sürükleyip diğer title in içine bırak. Gayet basit. Ama bunu yapabilmen için Update 1 'i yüklemiş olman gerekiyor.yaw arkadaşlar bu klasorleme özelliğini bn dahil diğer arkadaşlar dha yapamadı şunu nasıl paylaşılan resimdeki yapıldığını anlatabilir mi biri de