Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama odası diye bişi gelmiş bilmiyorum daha önce varmıydı?

Uygulama odası, daha çok şirketler için.
Yalnızca belli uygulamalara erişim sağlanması yada belli uygulamalara erişimi engellemek içindi yanılmıyorsam.
Çocuk Odası'nın Yetişkinler için olan versiyonu diyebiliriz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler bunda da batarya ve ısınma sorunu olur mu?Ona göre yükleyeceğim. Eğer olursa bir daha önceki sürüme dönmeyeyim..

canfes

canfes

Üye
Arkadaşlar L920 kullanıyorum. Bildiğiniz üzere cyan güncellemesi gelmedi bize. Bende developer kullanıyorum. GDR1 yüklersem cyan geldiğinde geri yükleme yapmam gerekecek mi cyan için yoksa direk cyan geldiğinde onu mu yükleyecek. İyi forumlar.

R.A.M

R.A.M

Üye
ekranı nasıl bölüyoruz 8xde bişey bulamadım :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
B
Beyler bunda da batarya ve ısınma sorunu olur mu?Ona göre yükleyeceğim. Eğer olursa bir daha önceki sürüme dönmeyeyim..
o zaman bir kaç gün bekle çünkü ısınma vs anca anlaşılır. Arkadaşlar kasma yok gayet akıcı hatta eskisinden daha akıcı. Benden bu kadar PC de yapmam gereken işler var. Yükleyen diğer arkadaşlar bilgi verirler birazdan. :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
eee şimdi cyan ne olcak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar L920 kullanıyorum. Bildiğiniz üzere cyan güncellemesi gelmedi bize. Bende developer kullanıyorum. GDR1 yüklersem cyan geldiğinde geri yükleme yapmam gerekecek mi cyan için yoksa direk cyan geldiğinde onu mu yükleyecek. İyi forumlar.

Hayır herhangi bir geri dönme yapmanıza gerek yok.
Cyan sorunu bu güncellemeye dahil edilmediyse bile halledilecek ve gelecek.
Siz GDR1'in keyfini çıkarmaya bakın.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler gdr1 yüklerken hata aldım mavi ekran ne yapmam lazım öyle akldı 1520

Son düzenleme:
canfes

canfes

Üye
Hayır herhangi bir geri dönme yapmanıza gerek yok.
Cyan sorunu bu güncellemeye dahil edilmediyse bile halledilecek ve gelecek.
Siz GDR1'in keyfini çıkarmaya bakın.
Bilgi için teşekkür ederim. Hoşgeldin GDR 1

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar klasör uygulaması eski olan o halen var ?? Anlamadım ve bu yeni oluşturduğumuz klasör adını nasıl vericez ?

...decode...

...decode...

Üye

konuyla çok alakasız olacak ama şu resimdeki fotoğraflar kısmındaki arka plan fotoğraflarını nasıl bulacağız acaba? Bilen biri varsa söyleyebilir mi? O kadar baktım baktım bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

hemefox

Üye
Az önce Lumia 920'yi güncelledim. Gözüme çarpan ve beni sevindiren ilk özellik ikev2 ve özel VPN uygulamalarına ek olarak IPSEC / L2TP protokolü desteği.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Klasorleme özelliği çok stabil ve harika olmuş. Butun oyunları klasorledim ve xbox oyunlar klasoru duzelene kadar böyle kullanacağım:D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncellemeyi yükledim birazdan çarklara gideceğim. Bakalım batarya performansı nasıl olacak. (Sıfırlamayı yapıp bir kaç gün hiç bir şey yüklemeyeceğim)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gülmekten karnım ağrıdı:kop2: Türkçesini buraya yazamıyorum :ehe

@tomwarren adlı kişinin Tweetine göz at:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
SLH.55

SLH.55

Üye
şakamı buya telefon dondu (920) güncelleme geldi yok ya.Şarjın bitmesini bekliyorum :D

Üst Alt