Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

skynet

Üye
Bundan sonra kolay kolay kararlı sürümden şaşmam

Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz
Var o sıkıntı. Hele uygulama arka plana atıp ana ekrana dönerken bile sürdürülüyor yazısı çıkıyor.
Kesinlikle sıfırlama ve hafıza kartına format atmak lazım. Eski sürümdeki dosyalar ile uyumsuzluk var gibime geliyor.
Senin batarya ölmüş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O zaman ruhuna el Fatiha
Bundan sonra kolay kolay kararlı sürümden şaşmam
620 Türkiye romunu bekliyorum. Gelsin direkt downgrade yapacağım. Klasörleme için gdr1 güncellemesini yüklemeye gerek yok.
Gdr2 ve Wp9 betalara bakacağız artık

Tepkiler: emz

emz

Üye

Abi aynısını ben daha geldiği hafta yazdım. Yarın ben nrt ile artık sunucuda ne varsa onu kurup cyan de bekleyeceğim. Klasörler için batarya ve performansımı kaybetmeyi göze alamıyorum. Ne zaman gelirse veya düzelirse geri geçerim

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

H= H+ A2 +N5 burası matematik olmuş birazda bir buluş çıkacak

skynet

Üye
Hocam bence beklemene gerek yok indir italya romunu kur rahatla
İtalya global rom:059R8L1 Sunuculara cyan romu yüklenmiş

Tepkiler: Aybin.Kilic
Hocam bence beklemene gerek yok indir italya romunu kur rahatla
İtalya global rom:059R8L1 Sunuculara cyan romu yüklenmiş
Hollandayı dolaşıp yoruldu. Birazda Türkiye'de ikamet etsin telefon)
Dipnot: Yedeklemeyi bugün yeniden denedim. 10 dakikaya yakın sürdü. Nasıl olduysa yedek almayı başardı. Gözlerim yaşardı yeminle!!!!

Tepkiler: emz ve skynet
Aslında biraz sabredip beklense o yedeklemeyi başarabiliyor :P

telefon windows phone 8.1 güncellemesinden şarjı şu gibi aşırı hızlı derecede emiyor ya

Tepkiler: Aybin.Kilic

csH

Üye
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic

emz

Üye
Gdr2 preview ile 2-3 tane ekstra özellik gelsin de görürüm ben seni

Gdr 2'ye kadar abi çokk olur. Gdr 1 öyle çok bir getiriye sahip olmadığı için bende kolay kolay geçmem. Bakalım gene çok bir özellik getirmezse neden geçelim ki? Bir klasör için değmez. Ama çok cezbedecek ne olabilir ki küçük güncellemelerde? Bakmak lazım. İşe yararsa belki. Yoksa çektirdiği kasmalar, pilin ölmesi falan değmez yani

Tepkiler: skynet
Geçen yedekleme yapayım başarırsa Ne gülerim varya dedim.Başardı Utandım gülemedim

İman Gücü ile gönderildi.

Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz

emz

Üye
Geçen yedekleme yapayım başarırsa Ne gülerim varya dedim.Başardı Utandım gülemedim

Koymuştur be abi. Arada insana lafını yediriyor çok fena bozuyor. Bunu birde hava atarken yapsa keşke. MS işte sağı solu belli değil

Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
Dün başıma birşey geldi video ve fotoğraf çekiyordum ( daha 1. videoyu çektim) diğerkini çekicemtim ki ekran karaydı etrafı çok az ışıkta gösteriyordu çok zor görünüyordu bu fotoğraftada böyle oldu telefonu kapatıp açmak ile düzelttim ama sonra bir daha aynı şey oldu bir videodan sonra oluyor bu sizde karşılaştınız mı hiç?

skynet

Üye
Bende de video çekerken odak sık sık gidip geliyor =/

YkPkY

Üye
Bende de video çekerken odak sık sık gidip geliyor =/

Aynı durum bende var.karşıdaki nesnenin hareketine göre odaklaşmaya çalışıyor,tabii buda çekim ortasında pusulaşmaya neden oluyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Tepkiler: skynet
Aynı durum bende var.karşıdaki nesnenin hareketine göre odaklaşmaya çalışıyor,tabii buda çekim ortasında pusulaşmaya neden oluyor

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Aynen öyle video çekerken odaklaşma sorunu cidden büyük bir sorun,gerek etraftaki ışıklardan dolayı olsun gerek sizin dediğiniz sorundan dolayı olsun can sıkıcı bir hal alıyor

Koymuştur be abi. Arada insana lafını yediriyor çok fena bozuyor. Bunu birde hava atarken yapsa keşke. MS işte sağı solu belli değil

Çok koydu buruk bir sevinç yaşıyorum

Tepkiler: emz

dakamon

Üye
Gdr1 yavaş yavaş çöküyor arkadaşlar. En yakın zamanda düzeltme güncellemesi vermeleri lazım.

Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic

versino2

Üye
Aynısı bende Aynısı bende oldu.Kapatıp açtım kamerayı ve ekran simsiyah bişey çekmiyordu kapatıp açılınca anca duzeliyor ve bu sorun iyice can sıkmaya başladı.Odaklama problemide cabası

cr7kaan7

Üye
Maillerime Explorer üzerinden mi giricem yoksa kısa Bi yolu var mı ??