Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Hocam bunun mantıklı açıklaması var mı? Normal bataryayı kullanırsan çabuk biter, az kullanırsan yavaş biter. Yani güncellemede güncelleme 2 hafta sonrasını neden etkiler onu merak ediyorum

Konu Sahibi
Hocam bunun mantıklı açıklaması var mı? Normal bataryayı kullanırsan çabuk biter, az kullanırsan yavaş biter. Yani güncellemede güncelleme 2 hafta sonrasını neden etkiler onu merak ediyorum

Windows Phone ilk çıktığı günden beri bu böyle.
Güncellemelerden sonraki bir haftalık süreçte şarj düzeni eskisinden daha kötü oluyor genelde.
Az da kullansan öncekinden çabuk bitiyor.
10-15 gün içinde düzene giriyor.
O zaman daha rahat ve net anlayabiliyorsun eskisinden iyi olup olmadığını.

Tepkiler: BelaMonte ve Rainesto

enessrsy

Üye
GDR1 Cyan'dan önce gelirse komik ve saçma olmaz mı sizce?

ykd96

Üye
Beklediğim geliyor demek

Konu Sahibi
GDR1 Cyan'dan önce gelirse komik ve saçma olmaz mı sizce?

Cyan, Nokia'nın hazırladığı bir güncelleme olduğu için Microsoft'un sistem güncellemesi sıralamasıyla/sürümleriyle ilişkilendirmek pek doğru olmaz.
Biz sistem güncellemesini alalım da, Cyan ne zaman gelirse gelsin.
İsterse GDR1'den sonra gelsin.

Tepkiler: Dexter Morgan

R.A.M

Üye
Microsoft un arayüzü komple değiştirmesi lazım

Tepkiler: byibo

ogzhnoTr

Üye

Gdr1 guncellemesinede kendi yazılımını eklemezmi ? Karışıklık çıkmaması için bu hafta bitirmeye çalışırlar bence

Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WP8.1 GDR1 Preview güncellemesi yayınlandığı anda ilgili emulatörler de yayınlanacakmış.

@kesasd @teAtalay

Ekli dosyalar

Tepkiler: teAtalay

Invoke

Üye
:eller : boşlukluz.

KenanK

Üye
gelsin bakalım GDR1, klasörlemenin babasını görelim. o değilde GDR2 de neler olacak acaba. Cortana Türkiye ye açılır umarım. en azından.

Tepkiler: Rainesto

Dejavuex

Üye
bu hafta gelir umarım beeee

KenanK

Üye
gelmeli bence. bu kadar beklettiklerinin onlarda farkındadır, bir şekilde gönülleri almaları lazım.

ayrıca konunun 1. sayfasında düzenleme gelse iyi olur. baya eskiden kalmış yazılanlar.

Invoke

Üye

Ancak oturur sistem. Androidde rom yüklediğin zamanda aynı şekilde tam performansı 1-2 hafta içinde gösterir, derler.(ben gözlemlemedim bunu ama bu şekilde yorumlar okudum)