Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
arkadaşlar abartmayın çözümü buldum sanırım.güncellemeden sonra şarj bitmeden hemen telefonu şarja takanların sık karşılaştığı bi durum sanırım çok çabuk bitmesi.şimdi yapmanız gereken sadece şarjı tamamen bitirip telefonunun kendiliğinden kapanmasını sağlamak sonra bataryayı telden çıkar beş dakika bekle içindeki elektrik boşalsın.sonra bataryayı yerleştir ve power tuşuna basmadan şarj tak kendiliğnden açılsın %100 gösterince normal kullanın benim 520 öyle düzeldi şarj sorunu.içindeki var olan elektrik boşalınca iyi çalışıyor diye sanıyorum belki de sadece 520 mıdeli için böyledir.denemek isteyen olur diye yazdım saçma sapan diye gormeyin.
arkadaşım yanlış bilgi deyip hemen kötüleme .ben sadece guncellemeden sonra oluşan hatanın çözümü için de olsa bi kereliğine mahsus bataryayı sonuna kadar tüketip tekrar doldurmak sorunu çozebilir diyorum.yoksa biz de biliyoruz li-on pişlerin özelliklerini.
psikolojik değil kardeşim nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum ki... Bir gün yetmeyen 920 bataryası 1.5 gün gidiyordu, aynı kullanmama rağmen. ama sonra eski haline dönüyor.Bu pil kalibrasyon olayında sanırım olay şu: Pili kalibre ettik diyoruz ama aslında kendimizi kalibre ediyoruzpsikolojik yani daha düzenli kullanıyoruz ve daha uzun gittiğini düşünüyoruz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
alakası yok gercekten işe yarıyorBu pil kalibrasyon olayında sanırım olay şu: Pili kalibre ettik diyoruz ama aslında kendimizi kalibre ediyoruzpsikolojik yani daha düzenli kullanıyoruz ve daha uzun gittiğini düşünüyoruz
Royal revolt 2 kurulumu sizde. Şahsen o oyun yüzünden sıfırlamaktan korkuyorum. Sıfırlayıp geri yükleme yapmazsa o kadar data , level ve satın alma geçmişi gümbürtüye giderArkadaşlar yedekleme sorunu bende de vardı. Yedekleri onedrive.com'dan sildim, telefondan sildim, her yerden sildim denedim yine de aynı sorun devam ediyordu. 96'dan sonra bir sorun oluştu diyordu. Ona rağmen sıfırladım ve telefonum şu an her şeyi geri yükledi. Sabah ne yüklüyse şimdi de o yüklü. Yedeklemeden önce 2 ay önce yedeklendi diyordu. Size önereceğim şey, onedrive.com'dan cihaz yedekleri kısmından yedeği silin yeniden deneyin yedeklemeyi. Olmazsa da sıfırlayın, bende her şey geri yüklendi ki sabah eklediğim gmail bile geldi. Demek ki hata verse de yedekliyormuş.
Royal revolt 2 kurulumu sizde. Şahsen o oyun yüzünden sıfırlamaktan korkuyorum. Sıfırlayıp geri yükleme yapmazsa o kadar data , level ve satın alma geçmişi gümbürtüye gider
Dipnot: Bütün yedekleri silmiştim onedrive de. Korku duble olmuş vaziyette
Symbian döneminden kalma bir alışkanlık var bende. Her güncelleme sonrası telefonu sıfırlamak ve hafıza kartını formatlamak. Gdr1 geldi batarya performansı yerlerde sürünüyor.Abi işin zorHeyecan dorukta. Yalnız bu sorun sıfırlamadan geçmeyen sorunlardansa işte o zaman yandın :
Telgrafla gönderildi. (L520)
Bende teli kapatıp açıyorum %10 falan düşüyordu.Şarjın %100 du telefon kapanıp açıldı şarj %25 e duştu
Üvey evlada 8.1 + Cyan verdilerde biz mi kullanmadık?Arkadaşlar eğer GDR1 de işinize yarayan çok bir şey yoksa bence kararlı sürüm Cyan+8.1 kullanın.
Bende teli kapatıp açıyorum %10 falan düşüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?