Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

emz

Üye
Foruma girerken %100 idi. 3g açık ve mobil internetteyim. Ayrıca parlaklık full ve pil tasarrufu açık. Şarjım %50 kaldı. Sadece 1-1,5 saat aralığında kullandım. Önceden en az 3 saat sürerdi. Ayrıca 15 ses seviyesinde kulaklıktan müzik dinliyorum. Tüm olay bu. Eskiden bana daha çok dayanırdı. Şimdi yanımda dc-16 ile geziyorum. Yetmiyor yoksa birgün.

zbahadir

Üye
Arkadaşlar ie den telefonla onedrive a giriyorum yedeklemem orda ama telefondan yedeklemelerime girdiğimde (ayarlardan) görünmüyor . Nasıl geri yükleyebilirim ?

Ayarlar - Hakkında
bölümünden telefonu sıfırla yeniden başladığında geri yüklemeyi soracak evet dersiniz.

ogzhnoTr

Üye

Telefonun bölgesi Türkiye ve live tile çalışıyor ?

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz ))))

emz

Üye
Bu arada artık telefon burada iphone diye görünüyor.

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar downgrade yapıp cyan yükledim sonra gdr1 yükledim . Ama ilginç bişey oldu . Ekranın görüntü kalitesi arttı nasıl oldu bende anlamadım . Bir de yaklaşık 2.5 saat oldu bir fiil mobil veri kullanıyorum ama daha %56 yı yeni gördüm . Mixradio nun anasını ağlattım . Şarjda ciddi düzelme var Bu arada kamera sorunum çözüldü . Düşündüğüm gibi yazılımsal bir sorunmuş .

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

Son düzenleme:
Tepkiler: 4MaGuS ve Sensation

zbahadir

Üye

Aslında normal çünkü Cyan telefona özgü optimizasyonu sağlarken GDR1 Windows işletim sistemini güncelliyor. Downgrade ile telefonda birikmiş dosya birikintilerini de temizlemiş oldunuz. Boş alanınız eskiye oranla daha da artmış olmalı. Geçmiş olsun.

Tepkiler: ErturkSahin

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Teşekkür ederim iki gündür başınızı çok ağrıttım kamera kamera diye hakkınızı helal edin

Tepkiler: zbahadir

fraps34

Üye
Ne günlere kaldık be , şimdi iphone olarak göründüğü için sitelerde aslında wp uygulaması olsa bile gidip bize iphone uygulaması önerisi yapacak. Ms ye bunu yakıştıramadım.

Teşekkür ederim iki gündür başınızı çok ağrıttım kamera kamera diye hakkınızı helal edin

Ooo hocam sizin için sevindim. Cyan bugün akşam gelir heralde 920'ye ilk önce 8.0 a döneceğim sonra cyan sonrada GDR1 yapacağım

Tepkiler: ErturkSahin

Dejavuex

Üye
920de kamera performansında iyileşme var mı acaba?