Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
resimden anladığım kadarı ile siz lensin camını sildiniz mi hiç veya önde jelatin falan olmasın genelde böyle bulanık çekimi o durumlarda olur eğer yoksa ve yine oluyorsa farklı kamera programını deneyin bundan mesela ms ise nokia camerayı deneyin uzak çekimler işin sonsuz tıklıyarak değilde sonsuza alarak çekemeye çalışın bir, normal şartlarda böyle çekmesi imkansız sizde bir sorun var ama ney
Onunla ilgili açıklamayı da Daniel Rubinho abimiz yapmış. Rengin orjinali çok hoş bir renk aslında. Gerekli açıklamaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada
Hocam çok teşekkürler çok güzel duvar kağıtları varBaşlangıç ekranına da ekleyebilirsin, fotoğraflar kutucuğunda dönen bazı fotoğraflar arka planlarda yok onu da belirteyim. Başlangıç ekranına eklemek için; Ayarlar>Başlangıç+Tema>Fotoğrafı seç>Arka planlar.
Ayrıca şunlarda olabilir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tm işte benim söylediğim şeyde de odaklama sorunu oluyor siz islmişsinizdir büyük ihtimalde neyse şuan sizde sistem ney acaba güncelelme veya geri yükleme yapmayı deneyin birde bana nokiabeamerdan ekran paylaşırmısınız merak ettim o kadar kötü olamaz yaTüm ayarlar otomatik te hiçbir şeyi değiştirmedim .
Telefon odaklayamıyor sorun bu . Odaklamaya çalışırken netleşiyor tekrar bulanıklaşıp çekimi tamamlıyor. Odaklanamama sorunu yazılımsal mıdır donanımsal mı bende bilmiyorum . Kayıtlı savelerimin gitmeyeceğini bilsem downgrade yapıp güncellemeleri baştan yüklüycem .
tm işte benim söylediğim şeyde de odaklama sorunu oluyor siz islmişsinizdir büyük ihtimalde neyse şuan sizde sistem ney acaba güncelelme veya geri yükleme yapmayı deneyin birde bana nokiabeamerdan ekran paylaşırmısınız merak ettim o kadar kötü olamaz ya
ekran görüntüsü değil ben canlı bağlantı istiyorum anlık olarak kamerada çekerken nasıl gözüküyor diyeGDR1 preview yüklü . Yedekleme yapamadığım için telefonu downgrade te yapamıyorum . Yedekleme %97 de hata veriyor forumda birçok arkadaşta olduğu gibi . Ekran derken hangi görüntüyü istiyorsunuz tam olarak buraya yükleyeyim .
GDR1 preview yüklü . Yedekleme yapamadığım için telefonu downgrade te yapamıyorum . Yedekleme %97 de hata veriyor forumda birçok arkadaşta olduğu gibi . Ekran derken hangi görüntüyü istiyorsunuz tam olarak buraya yükleyeyim .
Denedim bu şekilde müzik aramayı ama olmadı :/What is this playing music dersen müziği dinleyip bulmaya çalışır.
ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz))))
ekran görüntüsü değil ben canlı bağlantı istiyorum anlık olarak kamerada çekerken nasıl gözüküyor diye
tm o zaman sizin oturduğunuz yeri bilmiyorum ancak teknoloji magazası falan varsa oraya gidip farklı 1020 lerle deneme yaparmısınız bende de 1020 var kullanıyorum ama sizin çektiğiniz giib olmuyor tek seferde netliyorum istediğim yeri yani sorun ne acaba aynı şekilde orada sorun devam ediyorsa çok ufak yerlere veya algıyıyamadığı yerlere tıklıyor olabilirsiniz eğer sorun orada yok ise telefonu servise verin başka çözüm yokAslında canlı bağlantıya gerek yok . Olay şu . Kamerayı açıyorum görüntü falan harika sonra ekranda bir yere odaklmak için dokunuyorum , görüntü daha da netleşiyor derken hop bi anda bulanıklaşıyor . Tekrar dokunuyorum ekrana odaklıyor düzeldi bu sefer diyorum hop tekrar bulanık . Kameradan çıkıp tekrar giriyorum bu sefer odaklamadan direkt çekeyim kendi odaklasın diyorum . Fotoğrafı çekerken odaklıyor netleşiyor tam çekecekken bir daha bulanıklaşıyor , bulanıkken çekiyor . Bu işlemleri 8-9 kez tekrarladığım da bir tane düzgün fotoğraf çekebilmiş oluyorum .
Denedim bu şekilde müzik aramayı ama olmadı :/
tm o zaman sizin oturduğunuz yeri bilmiyorum ancak teknoloji magazası falan varsa oraya gidip farklı 1020 lerle deneme yaparmısınız bende de 1020 var kullanıyorum ama sizin çektiğiniz giib olmuyor tek seferde netliyorum istediğim yeri yani sorun ne acaba aynı şekilde orada sorun devam ediyorsa çok ufak yerlere veya algıyıyamadığı yerlere tıklıyor olabilirsiniz eğer sorun orada yok ise telefonu servise verin başka çözüm yok
İşte bende dediğim gibi yedekleme yapamıyorum . Yedekleme yapabilsem vericem servise yada downgrade yapıcam ama az önceki arkadaşın dediği gibi yedekleri silip tekrar yedeklemeyi denedim yine %97 de hata veriyor .
Direk olarak dinlediğiniz şarkıyı aratmayı denediniz mi?Denedim bu şekilde müzik aramayı ama olmadı :/
Uygulama verileri önemli değilse uygulamaları geri yüklemeniz sorun olmaz.
Uygulama geçmişinden elle yüklersiniz.
Resimleri eğer varsa USB'den bilgisayara atabilirsiniz.
Geri kalan sadece ayar yedekleri onları yedeklemek zaman alma.
Tam olarak yedekleme de takıldığınız yer neresidir?
%97 ye kadar gelip orada yedeklenemedi diyor . Çok fazla uygulama var yedeklemezsem sorun yaşarım . Fotoğraflar zaten bilgisayarda da var . Onları yedeklemiyorum .
%97 ye kadar gelip orada yedeklenemedi diyor . Çok fazla uygulama var yedeklemezsem sorun yaşarım . Fotoğraflar zaten bilgisayarda da var . Onları yedeklemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?