KenanK Üye Heimdalll' Alıntı: Bendede aynınayarlar ama hiçbir değişiklik yok Genişletmek için tıkla ...
bedby Üye luckysleven' Alıntı: 925 8.1 ve cyan yuklu bu arada Genişletmek için tıkla ... Aynı cihaz ve aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi ?
luckysleven' Alıntı: 925 8.1 ve cyan yuklu bu arada Genişletmek için tıkla ... Aynı cihaz ve aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi ?
BelaMonte Üye Kardeş bende sadece mağazanın simgesini gösteriyor. Ayarlardan yeni çıkan uygulamaları göster açık.
ykd96 Üye sasasa741' Alıntı: Kardeş bende sadece mağazanın simgesini gösteriyor. Ayarlardan yeni çıkan uygulamaları göster açık. Genişletmek için tıkla ... Diyeceğimi saçma karşılama ama belki dalgınlığına gelmiştir. Kare boyutunu büyük yap en küçükte çalışmaz. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
sasasa741' Alıntı: Kardeş bende sadece mağazanın simgesini gösteriyor. Ayarlardan yeni çıkan uygulamaları göster açık. Genişletmek için tıkla ... Diyeceğimi saçma karşılama ama belki dalgınlığına gelmiştir. Kare boyutunu büyük yap en küçükte çalışmaz. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
BelaMonte Üye ykd96' Alıntı: Diyeceğimi saçma karşılama ama belki dalgınlığına gelmiştir. Kare boyutunu büyük yap en küçükte çalışmaz. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Zaten büyük, ama en büyük değil çünkü en büyük olmuyor. Ortası
ykd96' Alıntı: Diyeceğimi saçma karşılama ama belki dalgınlığına gelmiştir. Kare boyutunu büyük yap en küçükte çalışmaz. MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Zaten büyük, ama en büyük değil çünkü en büyük olmuyor. Ortası
papakudioflu Emekli Yönetici bedby' Alıntı: Aynı cihaz ve aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.
bedby' Alıntı: Aynı cihaz ve aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor.
dücane Üye Heimdalll' Alıntı: Tarih ve saati otomatik olarak ayarla Saat dilimini otomatik olarak ayarla diye iki seçenek gelmiş Genişletmek için tıkla ... Bu ayar hepimize gelmesi gerek bir ayar degil mi, bende neden yok acaba ?
Heimdalll' Alıntı: Tarih ve saati otomatik olarak ayarla Saat dilimini otomatik olarak ayarla diye iki seçenek gelmiş Genişletmek için tıkla ... Bu ayar hepimize gelmesi gerek bir ayar degil mi, bende neden yok acaba ?
bedby Üye papakudioflu' Alıntı: Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu zamana kadar en ufak bir sorunla bile karşılaşmamıştım ilk defa böyle bir problem çıktı..cyan yuklu ondan dolayı olma ihtimali var mı acaba ?
papakudioflu' Alıntı: Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu zamana kadar en ufak bir sorunla bile karşılaşmamıştım ilk defa böyle bir problem çıktı..cyan yuklu ondan dolayı olma ihtimali var mı acaba ?
zbahadir Üye papakudioflu' Alıntı: Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu sorun bende de var. MS bu sorunla ilgili bu başlıkta geri dönüş/bilgi topluyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu' Alıntı: Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Bu sorun bende de var. MS bu sorunla ilgili bu başlıkta geri dönüş/bilgi topluyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rock Ve Roll Üye papakudioflu' Alıntı: Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Hacı wp8 e dönmeyi denesen sonra cyan kurmadan gdr 1 kurulur mu?
papakudioflu' Alıntı: Ben her şeyi denedim şu anda yapılacak hiç bir şey yok. Şarj tam dolu, Soft&hard Reset, klavye dili yükleme hepsini yaptım %13'te kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Hacı wp8 e dönmeyi denesen sonra cyan kurmadan gdr 1 kurulur mu?
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Klavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler? @Sensation
alical33 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Klavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler? @Sensation Genişletmek için tıkla ... banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göre
bulutsuzgece' Alıntı: Klavye önerileri düzelmiş mi yoksa bana mı öyle geliyor gençler? @Sensation Genişletmek için tıkla ... banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göre
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi alical33' Alıntı: banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göre Genişletmek için tıkla ... Evet 8.1 Preview'de "büyük, küçük" kelimelerini yazmak isteyince "buyuk, kuçuk" diye bırakıyordu öylece. Şimdi doğrusunu öneriyor.
alical33' Alıntı: banada düzelmiş gibi geldi sanki eskiye göre Genişletmek için tıkla ... Evet 8.1 Preview'de "büyük, küçük" kelimelerini yazmak isteyince "buyuk, kuçuk" diye bırakıyordu öylece. Şimdi doğrusunu öneriyor.
sinan430 Üye Arkadaşlar güncelleme indirildi ama hata oluştu dedi çozumu ne acaba MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Arkadaşlar güncelleme indirildi ama hata oluştu dedi çozumu ne acaba MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aytaç-01 Üye Beyler bu yerkeşik klasor olayı geldi mi bulamadım Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Bu arada Klasörleme olayı gerçekten muhteşem olmuş. Metro arayüzünde yapılabilecek en güzel ve arayüze en uygun klasörleme yöntemini yapmışlar. Tasarlayanı alnından öpmek lazım
Bu arada Klasörleme olayı gerçekten muhteşem olmuş. Metro arayüzünde yapılabilecek en güzel ve arayüze en uygun klasörleme yöntemini yapmışlar. Tasarlayanı alnından öpmek lazım