Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

984657

Üye
925 pfd cyan geldi hayırlı olsun artık bizde cyana geçtik geliştirici sürümünden kurtulduk sonunda ne bekledik yine yahu

düzeltme:yerine yazmadım sanırım kusuruma bakmayın

Geliştiriciler hiçbir şekilde sallamıyorlar. Sadece Gameloft çalışıyor. Büyük ureticiler dahi sallamıyor. Bkn. İnstagram,twitter,vine

Gameloft diğerlerine göre iyi fakat o da android ve ios a güncellemeleri hemen veriyor ama bize oyunla ilgili güncelleme gelmiyor yada çok geç geliyor

ademoz05

Üye
lumia 720 "nokia update for wp" diye bi guncellene geldi. pfd tabi

pirenuri

Üye
Valla Wpyi çok seviyorum da şu uygulamaların stabil olmaması ve ureticilerin WPui takmamasından dolayı en yakın zamanda iyi bir android alıp keyfind bakacam ama bu L920yi de satmam

Tepkiler: ogzhnoTr
Evet beyler bugün 8.1.1 telefonuma lumia cyan ve ardından preview for developers güncellemesi geldi herhalde previewli kullanıcılara cyan güncellemesini dağıtmaya başladılar.(telefonum lumia 620 nokia nasıl güncelleme verdi bu telefona anlamadım )

herkesin güncellemesi bitmek üzere ise Gdr2 gelir daha doğrusu biterse buradan güncelleme kalırsa gelmez önce burası bitecek

Lumia Denim firmware güncellemesi Ekim'in son haftaları ya da Kasım'ın ilk haftalarında başlayabilirmiş Nokiapoweruser'ın haberine göre.

Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Resmi gdr1 denim ile birliktemi gelecek ?

Rainesto

Üye
920 ye ota ile cyan atmıştım ilk geldiğinde iki gün önce pd yükledim şarjı aynı gidiyor

Tepkiler: ogzhnoTr

m542tf

Üye
L620 pdf güncelleme geldi cyan oldu.