Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
haziranın 2. haftasından itibaren dedikodular çıktı gelecek diye demi anlatmak istediğim şu kardeşim yapamıyosan şu zaman bu zaman deme çıktı dağıtıyoruz de yaz aylarında dağıtılacak diye bişey mi var ben şunu merak ediyorum koskoca ms apple ı geçtim hadi google mühendisleriyle bile yarışamıyormu
ama dedikoduları biz çıkarmıyoruzki kardeşim biz çıkarıyor olsak amenna ms çalışanları twit atıyor bizde ona göre dedikodu yapıyoruzBak kendin bile dedikodular diyorsun . Ms açıklama yapmıyor siz dedikodulara göre geç verildi , verilmedi , bekletildik diyorsunuz . Beni destekler bir açıklama yapmışsın .
ama dedikoduları biz çıkarmıyoruzki kardeşim biz çıkarıyor olsak amenna ms çalışanları twit atıyor bizde ona göre dedikodu yapıyoruz
Peki ben tartışma çıkarmak için söylemedim zatenSadece Ms den direkt yapılan açıklamalar dışında hiçbir söylentiye kesin gözüyle bakmamak lazım demek istedim . O yüzden gdr1 kesin olarak haftaya gelecektir . Çünkü direkt ms den açıklama geldi .
İlginç olmuş, zaten windows Phone da anca böyle olabilirdi, o küçük kutucuklara tıklayınca eskisi gibi klasöre girmeyip direk oyunu felan açıyor dimi ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@Mr.H @Sensation @papakudioflu
Karşınızda yeni klasörler uygulaması...
Belki ilerde el atarlar ama çok yakın olması 1520 930 gibi telefonlarda sorun çıkartmaz fakat çözürlüğü düşük olan telefonlarda sıkıntı yaratır karoların o aradaki ayıran çizginin keskinliği çok kötü olur ve birleşikmiş hissi verebilir belki bu yüzden bu ayrım var bu kadar.
karoların bukadar aralıkda olması daha hoş olmazmı ?
Bence ilk olarak
1-bildirim çubuğuna el atılmalı şuan sade üstte. 4 fonksiyonu kullanabiliyoruz onun çoğaltılması gerek
2-Facebook sisteme bağdaştırılmalı
3-kamerada sararma var o çözülmeli
4-ısınma sorunu düzelmeli
5-Facebook bildimleri bildirim çubuğuna gelmeli
6-cortana bütün ülkelere gelmeli
7-yan bölümdeki oyunlar kaldırılmalı ve oyunlar çabuk açılmalı
Daha bu sorunlar kabaca Microsoft'un iş zor şuan kutuları düşünmüyorlardır hatta
İman Gücü ile gönderildi.
gdr 1 ile zaten kullanılan alan biraz daha büyüyordu 768 olan çözünülük 800 oluyordu özgür bey haber yapmıştı, 1 ve 6 gelmesini isterim ben 4 üde isterim tabiki ama tamamen ısınma sorununun kalkacağını düşünmediğim için onu söylemiyorum bileBence ilk olarak
1-bildirim çubuğuna el atılmalı şuan sade üstte. 4 fonksiyonu kullanabiliyoruz onun çoğaltılması gerek
2-Facebook sisteme bağdaştırılmalı
3-kamerada sararma var o çözülmeli
4-ısınma sorunu düzelmeli
5-Facebook bildimleri bildirim çubuğuna gelmeli
6-cortana bütün ülkelere gelmeli
7-yan bölümdeki oyunlar kaldırılmalı ve oyunlar çabuk açılmalı
Daha bu sorunlar kabaca Microsoft'un iş zor şuan kutuları düşünmüyorlardır hatta
İman Gücü ile gönderildi.
gdr 1 ile zaten kullanılan alan biraz daha büyüyordu 768 olan çözünülük 800 oluyordu özgür bey haber yapmıştı, 1 ve 6 gelmesini isterim ben 4 üde isterim tabiki ama tamamen ısınma sorununun kalkacağını düşünmediğim için onu söylemiyorum bile
800x1280 için güncelleme getirecekse, nokia daha bir sürü lumia serisi yapacak demek. (525, 530 gibi)
1280x800 genelde Android tabletlerin ve eski laptopların(benim hp compaq da böyle) favori çözünürlüğü diye biliyorum abi, cep telefonlarında da hiç görmedim, hep 1280x720 Hd, 480x800, 540x960 falan.Sadece Nokia için değil bu imkan.
Büyüklü küçüklü, sisteme yeni giren firmalar da dahil olmak üzere bütün üreticiler için.
Bildiğiniz gibi özellikle Çin ve Hindistan bölgesinde alt ve orta seviye telefonlar çok tutuluyor.
Özellikle oralardaki üreticiler bu çözünürlüğe sıkça başvuracaklardır diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?