Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Hangi reader ile açtınız güncellemeyi? :ehe :D :ehe
Tam da karışmaya müsait ama :) ha pdf, pfd ne fark var ??? Biri preview for developers, diğeri preview developers for :ehe

Almayan cihaz kaldı mı? Bunu da sorayım aradan da :)

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar 1520 kullanan arkadaşlar 8.1 + cyan + update 1 yükleyipte sıkıntı yaşayan var mı ona göre update 1 yükleyeceğim

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar 1520 kullanan arkadaşlar 8.1 + cyan + update 1 yükleyipte sıkıntı yaşayan var mı ona göre update 1 yükleyeceğim
520 yi bilemem ama 920ye cyan ilk geldiginde pcden atmıştım 1 hafta önce gdr1 preview kurdum şarjda aynı performansta

afwerker

afwerker

Üye
Yükledim bakalım :) bi kullanalım olmadı döneriz 8.1 e

Serhan

Serhan

Üye
gdr 2 ile şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelebilir...

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
3.500 Tl verilen iphone de bile yokken bizde çok bekleriz gibime geliyor:ehe:

Bu şebeke üzerinden görüntülü görüşme meselesi sanırım boşuna dillendirilen bir şey oldu. İlk 3g reklamlarında bundan bahsediliyordu ama sonra neredeyse hiç reklamı yapılmadı bunun. Galiba baz istasyonlarını fazlasıyla zorluyordu. Bence bu olayı gsm operatörleri de konulmasını istemiyor da olabilir.

Toros542

Toros542

Üye
Selam arkadaşlar. Nisan ayından itibaren preview for developers kullanıcısıyım. Az önce telefonumu sıfırlayıp tekrar kurdum. Tüm ayarları ve güncellemeleri yaptıktan sonra ekstralar bölümünde Lumia Denim yazıyordu.Preview uygulamasını kullanmıyorum şuan.Bu güncelleme yayınlandı mı yoksa ben mi yeni guncellemiş oluyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Selam arkadaşlar. Nisan ayından itibaren preview for developers kullanıcısıyım. Az önce telefonumu sıfırlayıp tekrar kurdum. Tüm ayarları ve güncellemeleri yaptıktan sonra ekstralar bölümünde Lumia Denim yazıyordu.Preview uygulamasını kullanmıyorum şuan.Bu güncelleme yayınlandı mı yoksa ben mi yeni guncellemiş oluyorum.

O bir hata hala cyan'dayız hep beraber ama ona da az kaldı bence

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Eyvallah sağol.peki düzelir mi yada herhangi bir sıkıntı yaratır mı?bu arada güncellemeden sonra cihaz daha stabil oldu.

Yok bir şey olmaz daha önce birinde daha olmuştu herhalde bir hata kabul et

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geçen gelen şebeke güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı. Yakında gerekli düzenleme yamasını yayınlarlar.
Sıkıntı yok. Bu arada denim güncellemesini aldım diye hava atabilirsiniz etrafınızda ki wp8 kullanıcılarına :ehe:

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Yükledim bakalım :) bi kullanalım olmadı döneriz 8.1 e
Bende öyle demiştim kardeşim ama maalesef dönmek o kadar kolay değil . Henüz dönemedim şebeke sorunum var telefonu hiç kullanamıyorum.

Toros542

Toros542

Üye
Geçen gelen şebeke güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı. Yakında gerekli düzenleme yamasını yayınlarlar.
Sıkıntı yok. Bu arada denim güncellemesini aldım diye hava atabilirsiniz etrafınızda ki wp8 kullanıcılarına :ehe:
Valla şuan memnunum cihazdan atmaz olur muyum! Arkadaşlar soruyor nasıl olur ya! Bize niye gelmedi hala diye ver yansın ediyorlar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar 920ye cyan geldimi ben en son geçen sene yaptım black güncellemesini dahada güncelleme yok diyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar 920ye cyan geldimi ben en son geçen sene yaptım black güncellemesini dahada güncelleme yok diyor
cyan tüm cihazlara geldi microsoft hesabını kontrol edin belki senkonize falan yapın bulması gerekiyor

caner1010

Üye
920 ye şimdi bir güncelleme geldi

Üst Alt