520 yi bilemem ama 920ye cyan ilk geldiginde pcden atmıştım 1 hafta önce gdr1 preview kurdum şarjda aynı performanstaArkadaşlar 1520 kullanan arkadaşlar 8.1 + cyan + update 1 yükleyipte sıkıntı yaşayan var mı ona göre update 1 yükleyeceğim
L820 de sorun yok. 1520 yi bilmemYükledim bakalımbi kullanalım olmadı döneriz 8.1 e
kaynak ?gdr 2 ile şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelebilir...
gdr 2 ile şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelebilir...
3.500 Tl verilen iphone de bile yokken bizde çok bekleriz gibime geliyorgdr 2 ile şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelebilir...
:3.500 Tl verilen iphone de bile yokken bizde çok bekleriz gibime geliyor:
Selam arkadaşlar. Nisan ayından itibaren preview for developers kullanıcısıyım. Az önce telefonumu sıfırlayıp tekrar kurdum. Tüm ayarları ve güncellemeleri yaptıktan sonra ekstralar bölümünde Lumia Denim yazıyordu.Preview uygulamasını kullanmıyorum şuan.Bu güncelleme yayınlandı mı yoksa ben mi yeni guncellemiş oluyorum.
Eyvallah sağol.peki düzelir mi yada herhangi bir sıkıntı yaratır mı?bu arada güncellemeden sonra cihaz daha stabil oldu.O bir hata hala cyan'dayız hep beraber ama ona da az kaldı bence
Eyvallah sağol.peki düzelir mi yada herhangi bir sıkıntı yaratır mı?bu arada güncellemeden sonra cihaz daha stabil oldu.
Geçen gelen şebeke güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı. Yakında gerekli düzenleme yamasını yayınlarlar.Selam arkadaşlar. Nisan ayından itibaren preview for developers kullanıcısıyım. Az önce telefonumu sıfırlayıp tekrar kurdum. Tüm ayarları ve güncellemeleri yaptıktan sonra ekstralar bölümünde Lumia Denim yazıyordu.Preview uygulamasını kullanmıyorum şuan.Bu güncelleme yayınlandı mı yoksa ben mi yeni guncellemiş oluyorum.
:Bende öyle demiştim kardeşim ama maalesef dönmek o kadar kolay değil . Henüz dönemedim şebeke sorunum var telefonu hiç kullanamıyorum.Yükledim bakalımbi kullanalım olmadı döneriz 8.1 e
Valla şuan memnunum cihazdan atmaz olur muyum! Arkadaşlar soruyor nasıl olur ya! Bize niye gelmedi hala diye ver yansın ediyorlarGeçen gelen şebeke güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı. Yakında gerekli düzenleme yamasını yayınlarlar.
Sıkıntı yok. Bu arada denim güncellemesini aldım diye hava atabilirsiniz etrafınızda ki wp8 kullanıcılarına:
cyan tüm cihazlara geldi microsoft hesabını kontrol edin belki senkonize falan yapın bulması gerekiyorArkadaşlar 920ye cyan geldimi ben en son geçen sene yaptım black güncellemesini dahada güncelleme yok diyor