Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
İçimden hiç demek gelmiyor ama... çakma olmasın onlar? :pokey:

Ben gitti gidiyordan aldım. Bana gelen kartta aynı samsung 64 GB Class 10 du. Ama 14.5 gb den sonra dosyaları siler oldu. Çakmaymış. Hatta bununla ilgili konu bile açtım. Sd Kart Sorunu Yardım!!! Diye arayın çıkar. Aldığım adama geç de olsa aradım sordum. Parayı aldı adam. Ama söyledim yolladım. Parayı veremiyormuş ama değiştirecek. Bakalım gelende olmaz umarım.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: The Benefit

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Tavsiyemdir. İmkânı olanlar alsın. Ömür boyu hafıza sıkıntınız kalmaz.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Toshibayı inceledim gerçekten çok iyi hafıza kartları var saniyede 90 MB okuma 60 MB yazma harika :)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bu arada ben de 8.1 hazırlıklarına başladım. Samsung 16gb Class10 MicroSD kart aldım. Media Markt 80tl. class10 yazanların içinde yazma ve okuma hızı en yüksek olan buydu...

Rainesto

Rainesto

Üye
bugün a-101 den 16 gb class 10 aldım toshibanın 30 tlye hızını nasıl test edebilirim ürün bu :

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bunu alacağım sizce nasıl ?

akcabelen

akcabelen

Üye

Bende 10 gun once aldim hic arastirmadan simdi mesajlarda 95mb/sn falan gorunce sasirdim acikcasi...

TurboCall

TurboCall

Üye
Çalışıyormu peki uhs çalışmıyor diyorlar ?
bunu alcam ama çalışmazsa diye korkuyorum ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Çalışıyormu peki uhs çalışmıyor diyorlar ?
bunu alcam ama çalışmazsa diye korkuyorum ?

bu sd kart benimkinin 64 lugu çalışıyor ama birwz ugraştım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
bugün a-101 den 16 gb class 10 aldım toshibanın 30 tlye hızını nasıl test edebilirim ürün bu :

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler benden size tavsiye yıllardır telefonlarımda high capacity ve high speed denilen kartlardan kullandım halada class 10luk bir kart kullanıyorum ve hiç bir zamanda ''high'' özelliğini fark edemedim : ) Android ve wp de kullandım uygulamalarda,video vs bunlarda saniyelik farklar oluyor sadece oda psikolojik sanırım bunun dışında kart okuma hızlarında vay be dedirtecek bir fark yok .. Fotoğraf makinesinde fark yaratır diyorlar onu da ben denemedim . O yüzden gidip fazla parçalanmayın kartlara class olayına takılmayın 16gb lık bir kart alıp keyfinize bakın class 4-6-10 fark yaratmıyor yani : )

edit: bu arada piyasada class 10 diye satılan kartların bir çoğu çakma class 10 onuda belirteyim

Son düzenleme:
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar neden çalışmasın ki. Tak telefona çalıştır o kadar bunun uğraşacak neyi var anlamıyorum. Tek sorun lumia telefonlarımız hızları kısıtlıyor. Şu kartı tam hızında kullanamazsın ama tum işlemleri sorunsuz şekilde tamamlıyor. Yani bu kartın en kotu hali sandiskin en iyi haliyle yarışıyor. Tekrar tekrar söylüyorum kartın tam verimini ölçmek biçmek için bilgisayara usb 3.0 ile bağlarsın ve hızı görürsün.

Takipçi Satın Al

Üst Alt