bende var fazlalık göndereyimPc'den ölçemiyorum kartın o büyük parçası kayboldu![]()

Dışarda 90 liraya satıyorlar bizim burda.hem kaliteli hem ekonomik..tavsiye ederim..site de son derece güvenilirdir..Ankaralılar bilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Pc'den ölçemiyorum kartın o büyük parçası kayboldu![]()
Dışarda 90 liraya satıyorlar bizim burda.![]()
İçimden hiç demek gelmiyor ama... çakma olmasın onlar?Samsung marka Class 10 64gb Micro sd kartlar 10$ civarı Çinde ben oradan alacağım sanırım.

Denemeye değerİçimden hiç demek gelmiyor ama... çakma olmasın onlar?![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bununla ölçünce Toshiba ile Sandisk aynı değerleri verdi. Bilgisayardan Crystal Disk Mark programı ile ölçünce Toshiba 2 kat daha hızlı.
Telefonda neden aynı onu anlamış değilim
Telefonun Lumia 820 olunca mecburen alıyorsun kardeşim. Ayrıca yarı fiyatına da aynı kapasitede kartlar alınabilir de ne kadar kullanışlı olur tartışılır. Tabi herkesin kendi görüşü.
Team Class 10 kart işte kardeşim. Hızlarını Bi karşılaştırsana toshibayla . Gerçekten karşılaştırmak doğru olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuyur karşılaştırın
Kağıtta yazanla çoğu uyuşmuyor. Bu kullandığımız cihazlardan kaynaklanıyor. Örnek olarak Lumia 820 telefonumdan Sandisk neredeyse Toshibayı geçiyordu. Bilgisayardan deneyince Toshiba büyük fark attı. Android cihazla deneyince Sandisk in yazma hızı daha yüksek çıktı. Doğruya doğru, Toshiba kağıt üzerindeki değerlerine yetişmiyortabi ki de teknoloji şans işi ama her zaman bin bir umutla aldığım toshiba depolama ürünlerinin hepsi hüsran bu şekilde bir üslup kullanmamın sebebi verdiğim yüksek fiyatlardır. O kadar toshiba kullandım hiç kağıtta yazan performansı alamadım herhal testleri uzayda yapıp kutuya yazıyorlar.
Böylelikle wp nin Bi saçmalığını daha öğrenmiş olduk. 95 mb okuma hızına 5 diyebiliyor
Kredi kartı istemese alıcam ama.