Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Beyler mağazada sd kartın hızını ölçecek uygulama var mı ?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
İninal hakkında fikrim yok

skynet

Üye
Neyse buldum bir tane bakalım benim 8Gb'lık sandisk ne kadar hızlıymış :)
Uygulama sanırım sadece yazma hızını gösteriyor =/
Sandisk class 10 8Gb sonuç : 5,39Mbs çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: The Benefit
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Muhtemelen yazma hızını gösteriyor. Fakat yanlış gösteriyor. Bilgisayardan ölçebilirsiniz.

The Benefit

The Benefit

Üye
Yakın zamanda ben de Sandisk 16 gb almıştım 29.90tl'ye. Hız 30 mb/sn üzerinde bildiğim ama bakalım. Yeterli gelir herhalde. :)

skynet

Üye
Pc'den ölçemiyorum kartın o büyük parçası kayboldu :dry:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hem kaliteli hem ekonomik..tavsiye ederim..site de son derece güvenilirdir..Ankaralılar bilir ;)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Pc'den ölçemiyorum kartın o büyük parçası kayboldu :dry:

Bununla ölçünce Toshiba ile Sandisk aynı değerleri verdi. Bilgisayardan Crystal Disk Mark programı ile ölçünce Toshiba 2 kat daha hızlı.
Telefonda neden aynı onu anlamış değilim

• Beğen
Tepkiler: skynet
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Samsung marka Class 10 64gb Micro sd kartlar 10$ civarı Çinde ben oradan alacağım sanırım.

hookword

hookword

Üye

Bununla ölçünce Toshiba ile Sandisk aynı değerleri verdi. Bilgisayardan Crystal Disk Mark programı ile ölçünce Toshiba 2 kat daha hızlı.
Telefonda neden aynı onu anlamış değilim

wp nin dosya sistemi nedeniyle en fazla 6mb çıkıyor, malumunuz şu anlıkta olsa her şeye izin yok

hookword

hookword

Üye
Telefonun Lumia 820 olunca mecburen alıyorsun kardeşim. Ayrıca yarı fiyatına da aynı kapasitede kartlar alınabilir de ne kadar kullanışlı olur tartışılır. Tabi herkesin kendi görüşü.
Team Class 10 kart işte kardeşim. Hızlarını Bi karşılaştırsana toshibayla . Gerçekten karşılaştırmak doğru olmaz :) Buyur karşılaştırın

tabi ki de teknoloji şans işi ama her zaman bin bir umutla aldığım toshiba depolama ürünlerinin hepsi hüsran bu şekilde bir üslup kullanmamın sebebi verdiğim yüksek fiyatlardır. O kadar toshiba kullandım hiç kağıtta yazan performansı alamadım herhal testleri uzayda yapıp kutuya yazıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: emz
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Böylelikle wp nin Bi saçmalığını daha öğrenmiş olduk. 95 mb okuma hızına 5 diyebiliyor
tabi ki de teknoloji şans işi ama her zaman bin bir umutla aldığım toshiba depolama ürünlerinin hepsi hüsran bu şekilde bir üslup kullanmamın sebebi verdiğim yüksek fiyatlardır. O kadar toshiba kullandım hiç kağıtta yazan performansı alamadım herhal testleri uzayda yapıp kutuya yazıyorlar.
Kağıtta yazanla çoğu uyuşmuyor. Bu kullandığımız cihazlardan kaynaklanıyor. Örnek olarak Lumia 820 telefonumdan Sandisk neredeyse Toshibayı geçiyordu. Bilgisayardan deneyince Toshiba büyük fark attı. Android cihazla deneyince Sandisk in yazma hızı daha yüksek çıktı. Doğruya doğru, Toshiba kağıt üzerindeki değerlerine yetişmiyor

hookword

hookword

Üye
Böylelikle wp nin Bi saçmalığını daha öğrenmiş olduk. 95 mb okuma hızına 5 diyebiliyor

yanlış anlaşılmasın hız düşüklüğünün sebebi wp, 6mb benim kartın wpde en fazla çıktığı hız. 6 mb sınır değil yani.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Anladım sizi. Sınır demeyelim de kısıtlıyor.

• Beğen
Tepkiler: hookword
Takipçi Satın Al

Üst Alt