Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Arkadaşlar hafıza kartı sohbetlerini sık sık görmekteyim. Sizlere iyi niyetimle kendi kullandığım bu ürünü tavsiye etmek istedim. Hız olarak üstüne görmedim. Sandisk ile karşılaştırmayı düşünmeyin. Bu ürün büyük farkla önde. Bizzat kendim denedim. Hafıza kartı konusunda kararsız arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim. Reklamcı gibi konuştum yanlış anlaşılmasın hızlıal sitesinin sahibi filan değilim. Bunun için konu açmak istemedim. Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: The Benefit, skynet ve Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
beyler buda iyi galiba satıcı güvenilir

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye

Arkadaşlar hafıza kartı sohbetlerini sık sık görmekteyim. Sizlere iyi niyetimle kendi kullandığım bu ürünü tavsiye etmek istedim. Hız olarak üstüne görmedim. Sandisk ile karşılaştırmayı düşünmeyin. Bu ürün büyük farkla önde. Bizzat kendim denedim. Hafıza kartı konusunda kararsız arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim. Reklamcı gibi konuştum yanlış anlaşılmasın hızlıal sitesinin sahibi filan değilim. Bunun için konu açmak istemedim. Saygılar..
:tşk: fakat benim gibi öğrenciler için pahalı gelebilir ama genel olarak fiyatı iyi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
emz

emz

Üye
Hepinizden tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkes bu konu ile istediğine ulaşabilir.

Telgrafla gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
10 nisanda a 101 de 16 gb toshiba Class 10 30 tl tavsiye ederim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

bunu alacağım galiba kargo dahil 30- ye geliyor

• Beğen
Tepkiler: m542tf

skynet

Üye

Valla bende sandisk 32'lik kartını alacaktım ama bu yorumunuzdan sonra sanırım toshiba alacağım :tşk:

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Başka kartlarla karıştırmayın arkadaşlar .
Okuma hızı 95 mb/sn
Yazma hızı 30 mb/sn
Şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, m542tf ve skynet
TurboCall

TurboCall

Üye

Başka kartlarla karıştırmayın arkadaşlar .
Okuma hızı 95 mb/sn
Yazma hızı 30 mb/sn
Şiddetle tavsiye ederim.
Şahsen bir karta 60 lira maalesef veremem.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
hookword

hookword

Üye
Ben tecrübelerime dayanarak toshiba almayın derim team varken

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Telefonun Lumia 820 olunca mecburen alıyorsun kardeşim. Ayrıca yarı fiyatına da aynı kapasitede kartlar alınabilir de ne kadar kullanışlı olur tartışılır. Tabi herkesin kendi görüşü.
Ben tecrübelerime dayanarak toshiba almayın derim team varken
Team Class 10 kart işte kardeşim. Hızlarını Bi karşılaştırsana toshibayla . Gerçekten karşılaştırmak doğru olmaz :) Buyur karşılaştırın

TurboCall

TurboCall

Üye
Telefonun Lumia 820 olunca mecburen alıyorsun kardeşim. Ayrıca yarı fiyatına da aynı kapasitede kartlar alınabilir de ne kadar kullanışlı olur tartışılır. Tabi herkesin kendi görüşü.
Team Class 10 kart işte kardeşim. Hızlarını Bi karşılaştırsana toshibayla . Gerçekten karşılaştırmak doğru olmaz :) Buyur karşılaştırın
Kredi kartı istemese alıcam ama.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Class 10 olmasa ne gibi sıkıntı olur?

Nokia Lumia 58858 ile gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Class 10 olmasa ne gibi sıkıntı olur?

Nokia Lumia 58858 ile gönderildi.
Uygulama ve oyunlarda veyatta cihazda donmalar yaşanabilir class 6 ya kurulum izni verilmiş ama siz hiç kasmasın diyorsanız class 10 alın.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Banka kartıyla, havale yoluyla da alınabiliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt