Wp8.1 Class 10 SD Kart Seçimi

Akhtoher

Üye
Bu konudaki arkadaşlar 200 T.L kadar, Class 10, 128 GB hafıza kartı gören link atabilir mi konuya?

Tepkiler: Vandera

csH

Üye
iyi güzel de uygulamaları kurabilmek için class 6 veya class 10 kart gerekliymiş o yüzden bu arayış

Tepkiler: luckysleven
ben daha önce size bir site paylaştım..uzun arayışlara girmeyin..bulabileceğiniz en ekonomik fiyatlar burada..

Tepkiler: emz

Akhtoher

Üye
ben daha önce size bir site paylaştım..uzun arayışlara girmeyin..bulabileceğiniz en ekonomik fiyatlar burada..

Baktım fiyatlar güzel fakat 128 GB hafıza kartı satmıyorlar sanırım.

bir ara vardı ama ellerinde kalmadıysa eklememiş olabilirler,sürekli güncelleniyor site zaten.arada kontrol edersin.

Tepkiler: Akhtoher
Vatan bilgisayardan 16GB samsung microSDHC UHS-I card 48 Mb/s kart aldım 38 tl ye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sizce bu nasıl

Tuğla ile gönderildi.

hayırlı olsun şimdiden siteye de kefilim sorunsuz alışverişler yaptım pekçok kez.

Arkadaşlar malum 8.1 guncellemesini aldık. Bununla birlikte gelişen çok önemli birşey daha var. Daha önce yazma hızı 5mb/sn ölçen telefon bakın şimdi kaç ölçüyor
Hafıza kartı hızını ölçmek isteyen bu uygulamayı kullanabilir ve ekran görüntüsünü bizimle paylaşabilir.

Tepkiler: Akhtoher, emz, ceza87 ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Aynen daha önce 4 küsür çıkan hız şimdi baya yüksek çıktı

Bu arada kart: Sandisk 8GB Class 10

Tepkiler: Tacettinn
Ekran görüntüsünü paylaşan arkadaşlar hafıza kartı modelini de belirtsin . Skynet hatırlattığın için teşekkürler . Bu arada benim Toshiba exceria 32 gb.

Tepkiler: Akhtoher

skynet

Üye
Hız değerleri değişiyor her ölçtüğümde 2. 16,45 çıktı şimdi bir test daha yaptım bu seferde 17,17Mbs çıktı

Evet farkettim. 1-2 mb/sn oynama oluyor.

Şimdi hep 17 küsür çıkıyor Demek ki kartın ortalama hızı 17Mbs

Hocam bu hız değerleri iyimi sence ?
Tabiki iyi. Bunlar yazma hızları. Okuma hızları çok daha yüksektir emin ol. Yazma hızı daha önemli ve bu değerler telefonlar için fazla bile Bu arada bu yönümüzle androidi sollamış olduk

Tepkiler: skynet