wp7.8 navifirm'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ecel54

ecel54

Üye
C de programdata diye bi klasör yokki

- - - Eklendi - - -

Ncs de başka bi product codu elle yazdığımda buluyor. mesela ben country variant finlandiyayı indirsem sıkıntı olur mu

olmaz herhalde zaten garantisi yok :D ama ali kemal abiyi bekle :D zaten indirmişsin tekrar indirmene gerek yok program datayı görebilmen için gizli klasörleri göster seçeneğini klasör seçeneklerinde aç veya benim yazdığım C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\ bunu windows gezginindeki adres çubuğuna yaz

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
:) tamam buldum ama products klasörü yoktu ben oluşturdum şimdi napmam lazım

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
dediğini yaptım multi software girdim ama orda new software 8779 olarak gözüküyo ama ben 8858i indirmiştim :(

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
onu kapatamaz mıyım

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
naptıysam olmuyor new softwarede 8779 u gösteriyo deli etti beni

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
başka bi yolu yok mu bunun kim bekleyecek o zamana kadar

viceroy34

viceroy34

Üye
arkadaşlar ben kurdum ana ekran harici degişen bi fark gormedim buyuk olarak, ama kucuk şeylerde eklenmiş diyebilirim (bing wallpaper vs vs) cihaz yine ayni bi anlami kalmadi benim icin iyi bir guncelleme bekliyordum olmadi, lumiami satişa cikariyorum bende :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bu güncelleme değil arkadaşlar sadece nokia'nın isteyenler yüklesin diye serverlarına eklediği microsoftun çıplak wp7.8'i. Nokia bunun üstüne fw ekliyecek o zaman istediğimiz bt paylaşım gelicek. Ayrıca markette nokianın ringtone maket uygulamasını ve wp7.8 gerektiren diğer uygulamaları artık indirebilirsiniz.

ecel54

ecel54

Üye
ringtone bende gözükmüyor :hmmm link atabilirmisin abi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
tabi bu wp8 uygulaması ve Turkçe çalışmazsa güncellemeyle Nokia collectiona gelmesi beklenicek demektir.

ecel54

ecel54

Üye
Yüklenmedi

enisumit

Üye
arkadaslar ben guncellemeyi kuramadim.. Indir fakatnsc yi acinca lumia 900 u goruyor fakat usb belek olarak degil

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp7.nl lumia800 için resmi wp7.8 güncelle,esinin Zune üzerinden yayınlandığını duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt