wp7.8 navifirm'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp7.8 navifirm'de

Çıktı çıkıcak derken 2013 başlarında gelicegi resmi olarak açıklanan wp7.8 güncellemesi navifirm'de yerini aldı. Lumia800 ve lumia510 için wp7.8 romları navifirm'de indirilebilir durumda. İsteyen wp7.5 sahipleri Nokia Care Suite veya nss Pro ile bu romları telefonlarına flashlayabilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun...

ecel54

ecel54

Üye
şimdi ben telefonuma bunu yükleyebilirmiyim ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ecel54

ecel54

Üye
:evet: Sistemi sıfırdan telefona entegre etmiş oluyorsun o yüzden telefonda hiç bir şey kalmaz.

olsun artık yapacak birşey yok windowsphone'nun sitesinden satın aldığım uygulamalardan yüklerim yeniden

ecel54

ecel54

Üye
mavifirm'de lumia 800 gözükmüyor, herhalde son sürümünü indirmem gerekiyor ama son sürümde net framework 4 istiyor, nette olduğum için indiremedim :( eve gitmem lazım

- - - Eklendi - - -

Peki başarılar diliyorum sana.
:tşk:

ali.cooper

Üye
Türkçe yine yok :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Nasil Yapacagiz Bunuu .? Biri Aciklayabilir Mii .?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
lumia610 icin de wp7.8 şu anda navifirmde. Bu demek oluyor ki yilbaşina kadar wp7.8 guncelleme olarak zune'da gorulebilir.

ecel54

ecel54

Üye
abi benim hangisini indirmem lazım bir sürü seçenek var ama türkiye yok

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye olmaz zaten. Rm koduna bakıcaksın.

ecel54

ecel54

Üye
rm-801 benim ama variant'ını nereden bulacam :D

komando04

komando04

Üye
hayırlı olsun hepinize

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
rm-801 benim ama variant'ını nereden bulacam :D

romu seçtiğinde sağ bölümde varyantlar açılıyor. Muhtemelen euro2 veya finland Country varyant olması lazım. Sen yoksa Turkçe dil seçeneği olan varyantı mı arıyorsun. :D

ecel54

ecel54

Üye

romu seçtiğinde sağ bölümde varyantlar açılıyor. Muhtemelen euro2 veya finland Country varyant olması lazım. Sen yoksa Turkçe dil seçeneği olan varyantı mı arıyorsun. :D

yok abi telefonuma uygun variant'ı arıyorum :D 50 variant falan var herhangi biri olsa sorun çıkarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt