wp7.5 tango güncellemesi çin de görüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp7.5 tango güncellemesi çin de görüldü

fg​

Tango güncellemesinin ayak sesleri

daha önceki haberlerimizde verdigimiz gibi bir sonraki Windows Phone güncellemesi olan Tango sürümü desteklenen dillerde büyük bir artış olacak. Bu güncelleme ile Nokia Lumia’ların ülkemizde pazara sunulmasının önündeki en büyük engel olan Türkçe arayüz eksikliği giderilmiş olacak. Ancak güncelleme takvimi konusunda belirsizlik hala devam ediyor. Bugün ise bu konuda güzel haberler gelmeye başladı ve Tango güncellemesi Çin’de görüldü. Nokia sunucularında Tango sürümü için hazırlıkların tamamlanmakta olduğu anlaşıldı. Ayrıca, sürüm numarasından bu güncellemenin müşteri sürümü(8773) olduğunu anlaşıldı.
Umarız, Tango güncellemesi hızlı bir şekilde yayılır ve Türkçe dil desteğimize kavuşuruz. Sonrasında Windows Phone cihazları ülkemizde görebiliriz.
Nokia 710 Tango

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ooo hadi hayırlı olsun şimdiden :)

theposies

theposies

Üye
hayırlı olsun . Ali abi bişey sorcam konu ile pek alakası yok ama . Tüm lumia serisinin Türkiyede yaklaşık fiyatları ne olacak . Birde nasıl hesplıyorsun . Teşekkürler

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hayırlı olsun . Ali abi bişey sorcam konu ile pek alakası yok ama . Tüm lumia serisinin Türkiyede yaklaşık fiyatları ne olacak . Birde nasıl hesplıyorsun . Teşekkürler

valla kesin bir şey söylenmez ki. Yurtdışından gelip de internette satılan lumia 800'leri örnek alalım. 900 tl ile 1299 tl arasında değişiyor. Muhtemelen bu fiyatlarda olur gelince. :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlısı olsun hünkarım.

---------- Eklendi @ 19:44:48 ---------- Yazıldı @ 19:44:28 ----------

%38 vergi katıyordu galiba.Nasıldı hünkarım?

theposies

theposies

Üye
ali abi burda degil galiba hünkarım

theposies

theposies

Üye
cevap bekliyoruz hunkarım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
buradayım geldim fiyat için net şu kadar olucak diyemeyiz ama nokia yı örnek alırsak model lansmanlarında çıkış fiyatı açıklıyor o fiyat avrupadaki ortalama satış fiyatı yani kullanıcının alacagı fiyat fakat bu avrupadaki her ülke için geçerli degil bazı ülkelerde vergi bizden bile yüksek işte o fiyat üzerinden %20gümrük vergisi ve %18kdv eklenir ayrıca cihazda fm verici varsa %5daha ek vergi alınır toplamda maksimum %43 vergilendirilir buraya kadar herşey normal. Fakat bizim hesaplarken baz aldıgımız fiyat perakende satış fiyatı ama devletin vergiye matrah aldıgı fiyat distribütöre fabrika tarafından fatura edilen fiyattır. O yüzden bizim bu fiyatı bilme şansımız olmadıgı için net bir hesaplama yapamayız. Bugüne kadar yurtdışı fiyat üzerinden yaptıgımız hesapların hepsinin altında satışa sunulmuştur bu cihazlar o yüzden diyorum ki lumia900 480€avrupa fiyatı üzerinden hesaplayınca 1615tl nin altında bir fiyatla çıkacaktır

theposies

theposies

Üye
buradayım geldim fiyat için net şu kadar olucak diyemeyiz ama nokia yı örnek alırsak model lansmanlarında çıkış fiyatı açıklıyor o fiyat avrupadaki ortalama satış fiyatı yani kullanıcının alacagı fiyat fakat bu avrupadaki her ülke için geçerli degil bazı ülkelerde vergi bizden bile yüksek işte o fiyat üzerinden %20gümrük vergisi ve %18kdv eklenir ayrıca cihazda fm verici varsa %5daha ek vergi alınır toplamda maksimum %43 vergilendirilir buraya kadar herşey normal. Fakat bizim hesaplarken baz aldıgımız fiyat perakende satış fiyatı ama devletin vergiye matrah aldıgı fiyat distribütöre fabrika tarafından fatura edilen fiyattır. O yüzden bizim bu fiyatı bilme şansımız olmadıgı için net bir hesaplama yapamayız. Bugüne kadar yurtdışı fiyat üzerinden yaptıgımız hesapların hepsinin altında satışa sunulmuştur bu cihazlar o yüzden diyorum ki lumia900 480€avrupa fiyatı üzerinden hesaplayınca 1615tl nin altında bir fiyatla çıkacaktır
bilgilendirmen için teşekkürler abi

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
sahibinden.com da bugun lumia 900 u gordum; gormez olaydim:( 1950 fiyat bicmis firsatci arkadas. Once bu arkadasa repartuarimdaki en guzel sozleri icimden bi saydirdim:) sonra moralim bozuldu kapattim tarayicimi. Insallah dogubank piyasasina da boyle ucuk bir fiyattan girmez :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
sahibinden.com da bugun lumia 900 u gordum; gormez olaydim:( 1950 fiyat bicmis firsatci arkadas. Once bu arkadasa repartuarimdaki en guzel sozleri icimden bi saydirdim:) sonra moralim bozuldu kapattim tarayicimi. Insallah dogubank piyasasina da boyle ucuk bir fiyattan girmez :(
bende gördüm cihaz adamın elinde yok siparişle 7-10günde elinizde diyor on gün bekleyen biraz daha bekler piyasa zebil gibi lumia kaynıyacak 1300-1500 arası alırsın

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

bende gördüm cihaz adamın elinde yok siparişle 7-10günde elinizde diyor on gün bekleyen biraz daha bekler piyasa zebil gibi lumia kaynıyacak 1300-1500 arası alırsın

hocam gonlumde yatan aslan lumia 900 de su gs3 u de bir gorup kiyaslayim ikisinden birini alacagim;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
hocam gonlumde yatan aslan lumia 900 de su gs3 u de bir gorup kiyaslayim ikisinden birini alacagim;)
şevkini kırmak istemem ama sgs3 yalan oldu böyle bir iddia dolaşıyor ortalıkta yani bu güne kadar anlatılanların çogu duman olabilir

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

şevkini kırmak istemem ama sgs3 yalan oldu böyle bir iddia dolaşıyor ortalıkta yani bu güne kadar anlatılanların çogu duman olabilir

aslina bakarsan banada oyle geliyor :( daha onceden bir yerde okumustum gs3 I9500 koduyla gelecek deniliyordu , tanitilacak cihaz I9300 olarak lanse ediliyor. 3 mayisi bekleyip neyin ne oldugunu gorucem iste:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi lumia900 1300 ü görsün havada alırım direk

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnşallah abi kendi lumiamdan çok seninkini bekliyorum valla incelemeyi de güzel yaparsak on numara olur valla.. Benim dayıda canon550d var onu ayarlamaya çalışıcam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt