S^3 WP-Unlock v2.0 Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
WP8 Launcher Eight son sürümünü, Window 8 temasını ve senin kilit uygulamanı kullanıyorum :)

Wp8 klavyesi tavsiyen var mı acaba bi o kaldı :) :)
Blue on black temasının klavye iconlarını biri değiştirse Pureview 8 inkiyle güzel olurdu öyle ayrı bi uygulama yok :)
5800 degilde s3 telefonum olsaydi ugrasirdim :)
5800 a cfw at en azından görünümü s^3 olsun hem performans açısından da faydalı olur :evet:

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Blue on black temasının klavye iconlarını biri değiştirse Pureview 8 inkiyle güzel olurdu öyle ayrı bi uygulama yok :)
5800 a cfw at en azından görünümü s^3 olsun hem performans açısından da faydalı olur :evet:
atili zaten :) hakanquvenin belle fp6 kullaniyodum skildim ondan hikmetin wp8e gecis yaptim hatalar vardi bundada sarki silemiyorum muzik calardan atiyordu :) sonra sunrise gectim :) telefon bir kasiyor bir kasiyor :) son olarak independent v7 kullaniyorum iyi cfw bence :) bununda temasindan skldm lucky v1 temasini yukledim :) nisana dogru s3mini alicaz bakalim :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
:o ben yeni başladın sanıyodum tüm cfw leri elden geçirmişsin ya :halay1:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
aynen hocam flash manyagi oldu :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta içinde güncelleme yapılacaktır bilginize :)Güncellendi arkadaşlar yarın konu genişletilecektir :)

• Beğen
Tepkiler: RedMaker
ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Yasin yükledim kardeşim ancak popupclock çok geç alıyor. 10 saniye falan takılıyor. Bazen de cihazı donduruyor. N8 cihaz bilgin olsun.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
Tuşa bastıktan sonra siyah ekran geliyorsa ekrana dokun öyle geliyor :)
Program bazen donup kalıyor bataryayı çıkarmadan kapanmıyor telefon.Bunlar SwipeUnlock un bugları maalesef :züü: Qt ile tekrar yazacağım ben bu programı Allah izin verirse :)

RedMaker

RedMaker

Üye
Tuşa bastıktan sonra siyah ekran geliyorsa ekrana dokun öyle geliyor :)
Program bazen donup kalıyor bataryayı çıkarmadan kapanmıyor telefon.Bunlar SwipeUnlock un bugları maalesef :züü: Qt ile tekrar yazacağım ben bu programı Allah izin verirse :)
hayır ekranz dokununca gelmiyor

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
-RamBlow kullanıyorsan SwipeUnlock Srv yi korumaya al
-Ya da belki telefondan kaynaklanan bir sorun vardır :bilmm

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi
Yapabilirsen iyi olur :oke:

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Yapabilirsen iyi olur :oke:
Dostum Pureview 8 mi yoksa Pureview Aqua için mi? Sade Pureview 8i bulamıyorum nette eğer ona istiyorsanız önce temaya sahip olmam lazım :) . Aqua mevcut gün içinde yapabilirim.

Aslında symbian için wp8 tema yapımına başladım lakin carbide ui'de icon ölçeklendirme konusunda kitlendim. Foruma yazdım kimseden ses çıkmadı. O işi çözebilirsem iconlarıyla güzel bir wp8 teması geliyor :)

RedMaker

RedMaker

Üye
Dostum Pureview 8 mi yoksa Pureview Aqua için mi? Sade Pureview 8i bulamıyorum nette eğer ona istiyorsanız önce temaya sahip olmam lazım :) . Aqua mevcut gün içinde yapabilirim.

Aslında symbian için wp8 tema yapımına başladım lakin carbide ui'de icon ölçeklendirme konusunda kitlendim. Foruma yazdım kimseden ses çıkmadı. O işi çözebilirsem iconlarıyla güzel bir wp8 teması geliyor :)
yaparsan guzel olur konuma eklerim :)

sena5135

sena5135

Üye
işte gidiyorum! ne efsanevi bi şarkıdır

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
:tşk:

Symbianizer

Symbianizer

Üye
    Konu Sahibi

Pureview Aqua diye bir tema yok :oke:
Temanın adı Pureview 8 Aqua :)
:rica:
işte gidiyorum! ne efsanevi bi şarkıdır
Dinlediği müzikten anlamayanlara mesaj vermek için özellikle seçtim :oke:

• Beğen
Tepkiler: sena5135
freestyleminds

freestyleminds

Üye

Buyrun :gul:

• Beğen