Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wp tango güncellemesi başladı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
anladım abi Lumialara da en kısa zamanda çıkıcaktır zaten
musicianfaruk
Üye
Benim lumia 800 almanyadan alındı . açılışta vodafone logosu var hatta . ama vodafone sözleşmeli değil . yani hat kullanma zorunluğu yok . ben güncelleme alabilcekmiyim ?
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
alırsın
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
Evet arkadaslar az ogrendigime gore tango ile oyle bir olay geliyor ki herkes cok sasiracak
Pc yi acinca bir konu acicam arkadaslar ve bir video paylasicam. Ben soylemiycem herkes farkettigini soylesin Bakalim kac kisi farkedebilecek. Bu birincisiydi ikincisi ise tango surumu yuklu lumia 900ler avrupada yarindan itibaren satisa cikiyor
Pc yi acinca bir konu acicam arkadaslar ve bir video paylasicam. Ben soylemiycem herkes farkettigini soylesin Bakalim kac kisi farkedebilecek. Bu birincisiydi ikincisi ise tango surumu yuklu lumia 900ler avrupada yarindan itibaren satisa cikiyor
çözemedim abi bana sadece 4 tane video geliyor pcdeyim m.youtube açılıyor video nun adı neydi söylersen izliyeyim.. Erdal videonun linkini verir misin?