akinorta
Üye
-
Konu Sahibi
-
ücretli olduğu için kimsenin alacağını sanmıyorum.
kendi adınıza doğru olabilir
spb mobile gibi kaliteli olsa 3 degil 30 tl verilir ama 0.47mb lık arayüze kardeş kızma ama 3 tl verilmez. Yinede emegine saglık
neyse bir dahakine resimleri 10 mb ya da 50 mb olarak seçerim... sonuna da HD yazarım
spb mobile gibi kaliteli olsa 3 degil 30 tl verilir ama 0.47mb lık arayüze kardeş kızma ama 3 tl verilmez. Yinede emegine saglık
Siz Bu İşleri Sadece Arayüz Olarak Ve Boyut Görüyorsanız, Ben Size 350 Mb lık Bir Sis Paketi Hazırlarım Merak Etmeyin(Nokia Mağazının EN Yüksek Kabul Ettiği Boyut)
Siz Bu İşleri Sadece Arayüz Olarak Ve Boyut Görüyorsanız, Ben Size 350 Mb lık Bir Sis Paketi Hazırlarım Merak Etmeyin(Nokia Mağazının EN Yüksek Kabul Ettiği Boyut)
biz kullanıcı olarak fikrimizi söyledik sonuçta paralı bir uygulama elbette ki istekler olacaktır emeğine sözümüz yok sadece eleştiri yaptık. Ki bu eleştiriler onun yararına hiç olmazsa düzeltmek isteyebilir
İşlevsel kısım çoğu uygulamada 1 mb olmaz bile. Ayrıca mağazadaki açıklamalarda da belirttiğim üzere yeni uygulamalar eklenecektir. Ama bu uygulamanın hakettiği ilgiyi görmesine bağlı.ben 350 mb lik arayüz yapın demedim spb gibi "işlevsel"olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?