Wp L920 ile Sorularım ve merak ettiklerim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
Gerçektende gidip inceleme fırsatımız var mı yoksa kesin alırken mi incelettiriyorlar ?
Heyecan bastı :D

nokia bayine git. İnceleyebilirsin. Ben inceledim. Mükemmel ötesi bi makine :dondum:

o değilde htc 8x'in rengi çok hoşuma gitti :dondum: lumia daha güzel tabi ama htc'nin rengi bi başka :D

n000k

n000k

Üye

kardeşim lumiaya kesinlikle tercih etmem htc 8xi çünkü kamera karşılaştırması yaptım vallahi renk dolgunluğu olsun kamerası olsun lumia en az 4kat daha net ve güzel,dokunmatikte lumia çok daha hassas.tasarım onunda gerçekten güzel ele daha iyi oturuyor,daha ince,uzun ve daha ensiz ama lumia gibi değil,lumia bir başka.fotoğraf iyileştirmesi benim gözlemlediğim fotoğrafı çektikten sonra o program ile üzerinde oynama yapılıyor
lumiada o programlardan bi dolu var zaten :) iyileştirme dedikleri programmı ekleyivermişler yani...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birşey daha sorucam Turkcell den alınma l920 ile başka yerden alınma l920 nin farkı o kilit resmindeki turkcell resmi mi yoksa daha bir sürü şey var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar birşey daha sorucam Turkcell den alınma l920 ile başka yerden alınma l920 nin farkı o kilit resmindeki turkcell resmi mi yoksa daha bir sürü şey var mı?

başka hiç bir şey yok.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar kusuruma bakmayında birşey sorucam.Telefonu yabancı siteden alsak yurtdışındaki bi siteden buraya geldiğinde Türkçe dil paketinde bir sorun yaşar mıyım?Birde buraya geldiğinde pasaport kayıtı filan diyorlar neler yapılması gerek?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ya arkadaşlar kusuruma bakmayında birşey sorucam.Telefonu yabancı siteden alsak yurtdışındaki bi siteden buraya geldiğinde Türkçe dil paketinde bir sorun yaşar mıyım?Birde buraya geldiğinde pasaport kayıtı filan diyorlar neler yapılması gerek?

aldıgın ülkeye göre dil seçenekleri değişir. Türkçe dil seçeneği yoksa Türkçe dil olan bir romu flashlaman gerekir. Pasaport kaydı ise bir sy içinde ülkeye giriş yapılmış bir pasaport ile 100tl pasaport kayıt harcı ödeyerek operatör merkezlerinden kayıt ettirebilirsin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

aldıgın ülkeye göre dil seçenekleri değişir. Türkçe dil seçeneği yoksa Türkçe dil olan bir romu flashlaman gerekir. Pasaport kaydı ise bir sy içinde ülkeye giriş yapılmış bir pasaport ile 100tl pasaport kayıt harcı ödeyerek operatör merkezlerinden kayıt ettirebilirsin.
+ gümrük vergileri de olacak abi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
+ gümrük vergileri de olacak abi.

gümrük vergisi yok gökçen. Çünkü yolcu beraberinde getirmekten başka bu cihazı yurda sokmanın bir yolu yok. Birey olarak yurtdışından telefon getirtip gümrük vergisi ödeyerek kayıt altına alamazsınız.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

gümrük vergisi yok gökçen. Çünkü yolcu beraberinde getirmekten başka bu cihazı yurda sokmanın bir yolu yok. Birey olarak yurtdışından telefon getirtip gümrük vergisi ödeyerek kayıt altına alamazsınız.
abi arkadaş yabancı siteden alsam demiş o babta şey etmiştim.:tebessüm:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten araştırdım malesef internet üzerinden telefon alıp Türkiye'ye gelince onu pasaport kaydı yapılamıyormuş.Yani kendin gidip alıp gelicekmissin
Aynen şöyle yazıyor
-Yurt dışından bireysel ithalat yolu ile getirilen cihazlar Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü’nün düzenlemeleri doğrultusunda kayıt altına alınmakta olup; posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazlar kayıt altına alınmamaktadır.:ağlarım: El mahkum buradan alıcaz artık biraz el yakan fiyatla :dry:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada birşey daha sorucam.Konu fazlalığı olmasın diye hep aynı konu üzerinden gidiyorum konu başlığınıda bu yüzden merak ettiklerim diye açtıydım artık kusura bakmayın üstadlar çok oldu ama birşey daha :)

Eski telefonlarda hafıza ne kadar cok olursa kasma o kadar artıyordu.Bu telefondada 32gb ve bir ilanda 64 gb gördüm bunların arasında telefonu kasma gibi bi farklılık var mı?

phantomddl

Üye
Bu arada birşey daha sorucam.Konu fazlalığı olmasın diye hep aynı konu üzerinden gidiyorum konu başlığınıda bu yüzden merak ettiklerim diye açtıydım artık kusura bakmayın üstadlar çok oldu ama birşey daha :)

Eski telefonlarda hafıza ne kadar cok olursa kasma o kadar artıyordu.Bu telefondada 32gb ve bir ilanda 64 gb gördüm bunların arasında telefonu kasma gibi bi farklılık var mı?

Lumia 920'de sadece 32 GB var.

Eskiden bu kadar büyük hafızalı telefonlar yoktu, ama eğer büyük hafıza kartıyla olan yavaşlamaları kast ediyorsanız, o zamanlar Class 4 hafıza kartları vardı ve veri hızı yavaştı, günümüz teknolojisinde Class 10 hafıza kartları oldukça iyi performans veriyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
phantomdll çok teşekkür ederim demek ki ilanı yanlış vermişler gerçi 32 gb yeterince fazla 64 artık flashbellek yerine geçerdi telefon :)
gerçi benim x6-16gb flash bellek yerine kullanıyorum artık |-)

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt