Wp L920 ile Sorularım ve merak ettiklerim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Wp L920 ile Sorularım ve merak ettiklerim.
Selam arkadaşlar nasılsınız. :)

Öncelikle belirtmek isterim ki telefon ne yazikki elimde değil ocak ayında elimde olucak fakat uzun zamandır takip ediyorum.Sadece merak ettiğim bir kaç şey var.Telefonu inceleyen tüm videoları izledim + ve - yönlerini az çok öğrenmiş oldum ama hala aklımda sorular var.Sorulara gelelim :)

1)Benim için müzik çok önemli günde 4-5 saat dinleyen biriyim.Sizce müzik çalar ve müzik konusunda telefon nasıl?kulaklık filan?

2)İnternet konusunda çok iyi olduğunu biliyorum fakat nokıa x6da belli bir süre kullandıktan sonra(haftalar,aylar sonra) internet kendiliğinden kapanıyordu ve insanı gerçekten çok sinir eden birşey bu L920de de böyle birşey var mı?yada olur mu ilerde?

3)Arada oyun oynamayı seven biriyim görüntü kalitesi güzel oyunları boş zamanda oynamayı severim fakat nokıa 920 için oyun telefonu değil denmişti bi videoda ne kadar doğru arkadaşlar uygulamaların az olduğundan mı öyle söylenmiştir?

Şimdiden herkeze :tşk:

phantomddl

Üye
Selam arkadaşlar nasılsınız. :)

Öncelikle belirtmek isterim ki telefon ne yazikki elimde değil ocak ayında elimde olucak fakat uzun zamandır takip ediyorum.Sadece merak ettiğim bir kaç şey var.Telefonu inceleyen tüm videoları izledim + ve - yönlerini az çok öğrenmiş oldum ama hala aklımda sorular var.Sorulara gelelim :)

1)Benim için müzik çok önemli günde 4-5 saat dinleyen biriyim.Sizce müzik çalar ve müzik konusunda telefon nasıl?kulaklık filan?

2)İnternet konusunda çok iyi olduğunu biliyorum fakat nokıa x6da belli bir süre kullandıktan sonra(haftalar,aylar sonra) internet kendiliğinden kapanıyordu ve insanı gerçekten çok sinir eden birşey bu L920de de böyle birşey var mı?yada olur mu ilerde?

3)Arada oyun oynamayı seven biriyim görüntü kalitesi güzel oyunları boş zamanda oynamayı severim fakat nokıa 920 için oyun telefonu değil denmişti bi videoda ne kadar doğru arkadaşlar uygulamaların az olduğundan mı öyle söylenmiştir?

Şimdiden herkeze :tşk:

1) Müzik olarak çoğu kullanıcıyı tatmin edecek seviyede, ekolayzır ayarları ve dolby özelliği var. Eğer çok müzik dinliyorsan profesyönel bir kulaklığn vardır, yoksa da içinden çıkan kulaklık gayet iyi. 3 farklı kulaklık başıyla beraber geliyor kutuda.

2) Sanırım dediğin Ram ile alakalı bir durumdu, Lumia'da böyle bir sorun yok zaten bellek yönetimini çok iyi yapıyor. Ben yinede çerezleri falan temizliyorum alışkanlıktan.

3) Oyun telefonu değil denmesinin sebebi büyük ihtimalle mağazada henüz çok fazla oyun olmadığındandır, yoksa donanım olarak o kapasiteye sahip. Bir kaç ay içerisinde mağaza iyice toparlanır, uygulama olarak eksiklikler kapatılıyor ama oyunlarda biraz daha yavaş ilerliyor, SDK çıkalı 1 ay falan oldu, o yüzden fazla oyun olmaması normal gibi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Özel kulaklık var tabikide ama nokıa nın verdiği kulaklığıda deniyeceğim :)
Phantomdll ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)

phantomddl

Üye
Özel kulaklık var tabikide ama nokıa nın verdiği kulaklığıda deniyeceğim :)
Phantomdll ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)

Rica ederim, Turkcell ya da Nokia Shop'a gidip bir inceleyin isterseniz yine de. Sonuçta 1600 Lira vereceksiniz, içinize sinsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ocak ayında muhtemelen 30 tane üst düzey oyun gelicek arkadaşlar. Siz onlardan bıkana kadar da yenileri gelir.
internet performansı hiç düşmüyor.

müzik konusunda bir kere denedim wh208 kulaklıklar başarılı. Daha iyi bir kulaklıkla mükemmel ses alınabilir.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Gerçektende gidip inceleme fırsatımız var mı yoksa kesin alırken mi incelettiriyorlar ?
Heyecan bastı :D

- - - Eklendi - - -

Ali kemal abi gelmiş.Oyundur işte kişisel şeyler aslında benim için o kadar sorun değil arada sırada ama nokıa x6 sayesinde internetten soğudum her ay net paketi yapmama rağmen facebooktan başka bir şeye giremez oldum.Kapanıyor hemen Ama bu sorun 6-7 ay sonra başladı o yüzden tedirginim.Nokıa gönlümün kralı ama aynı nokıa da beni acaba ya götürüyor :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gerçektende gidip inceleme fırsatımız var mı yoksa kesin alırken mi incelettiriyorlar ?
Heyecan bastı :D

- - - Eklendi - - -

Ali kemal abi gelmiş.Oyundur işte kişisel şeyler aslında benim için o kadar sorun değil arada sırada ama nokıa x6 sayesinde internetten soğudum her ay net paketi yapmama rağmen facebooktan başka bir şeye giremez oldum.Kapanıyor hemen Ama bu sorun 6-7 ay sonra başladı o yüzden tedirginim.Nokıa gönlümün kralı ama aynı nokıa da beni acaba ya götürüyor :hmmm

hiç o tereddutlerin olmasın kardeşim. Benim kadar kimse internette gezmiyordur bir kere bile tarayıcının kapandığını görmedim duymadım.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ocak ayında benim olacak nokıa l920 inşallah bide ben ne olur ne olmaz diye phantomdll arkadaşın dediği gibi turkcelle gidip bi karıştırayım telefonu :)

İlginiz için tekrardan teşekkür ederim aklımdaki soru işaretlerini gidermiş oldunuz :)

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
komando04

komando04

Üye
arkadaşlar lumia gerçekten mükemmel cihaz not2bile lumiadan hızlı internete girmiyor,sayfaları çok çabuk tarıyor lumia,8x'ide inceledim bugün bizzat test ettim.gerçekten kibar,hafif Bi cihaz ama ne kamerası ne renk dolgunluğu lumia gibi değil,ama ele daha rahat oturuyor,hız olarak Nokia gerçekten daha hızlı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar lumia gerçekten mükemmel cihaz not2bile lumiadan hızlı internete girmiyor,sayfaları çok çabuk tarıyor lumia,8x'ide inceledim bugün bizzat test ettim.gerçekten kibar,hafif Bi cihaz ama ne kamerası ne renk dolgunluğu lumia gibi değil,ama ele daha rahat oturuyor,hız olarak Nokia gerçekten daha hızlı
8x için kamera iyileştirme güncellemesi gelmiş diyorlardı aslı var mı baksaydın keşke...

komando04

komando04

Üye
Görüşün nedir peki?

kardeşim lumiaya kesinlikle tercih etmem htc 8xi çünkü kamera karşılaştırması yaptım vallahi renk dolgunluğu olsun kamerası olsun lumia en az 4kat daha net ve güzel,dokunmatikte lumia çok daha hassas.tasarım onunda gerçekten güzel ele daha iyi oturuyor,daha ince,uzun ve daha ensiz ama lumia gibi değil,lumia bir başka.fotoğraf iyileştirmesi benim gözlemlediğim fotoğrafı çektikten sonra o program ile üzerinde oynama yapılıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

kardeşim lumiaya kesinlikle tercih etmem htc 8xi çünkü kamera karşılaştırması yaptım vallahi renk dolgunluğu olsun kamerası olsun lumia en az 4kat daha net ve güzel,dokunmatikte lumia çok daha hassas.tasarım onunda gerçekten güzel ele daha iyi oturuyor,daha ince,uzun ve daha ensiz ama lumia gibi değil,lumia bir başka.fotoğraf iyileştirmesi benim gözlemlediğim fotoğrafı çektikten sonra o program ile üzerinde oynama yapılıyor
Eyvallah Serdar sağolasın, aksini söyleseydin sopa: ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt