wp ile cevrimdışıyken de facebook kişilerine mesaj gönderebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp ile cevrimdışıyken de facebook kişilerine mesaj gönderebilirsiniz

Bir ispanyol Windows Phone sitesi olan MimovilWindows.com'un haberine göre yukarıdaki videodan da göreceginiz üzere artık Windows Phone cihazınız ile çevrimdışı modda Facebook kişilerinize mesaj gönderebilirsiniz. Bu Facebook entegrasyonu şimdilik kullanabilir degil fakat yakın zamanda gelicek bir güncelleme ile kullanılabilecektir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay anasını bak bu güzel iş abi

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
iyide bu varki zaten . ben Lumia 800 kullanıyorum ve aynısını gayet yapabiliyorum . Bu people hub ın bi güzelliği özelliği . Misal faceye girmeme gerek yok . rehberimdeki kayıtlı kişileri otomatik face ve twitter larıyla senkronize ediyo . ve hiç nete girmeden hem mesaj atabiliyosunuz hem olan bitene bakabiliyosunuz hemde yorum falan yapabiliyosunuz . bunların hepsi içinde 3g gerekiyo.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cevrimdisi modda denedinmi hic

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu çevrimdışı yapılan hali işte ;)[/FONT

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
E reis çevrimdışı modda nete nasıl girecek :hmmm

---------- Eklendi @ 11:16:50 ---------- Yazıldı @ 11:15:44 ----------

düzenledim mesajı ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Face de online iken cevrimdisi mod yok mu can'im

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi ben hatsız mod gibi sandım beya! :D videoyu izlemediğimden olsa gerek :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Beyler olayı çözdüm . Bakın people hub da mesaj gibi konuşuluyo evet ama sadece o an facede online olan kişilerle . Bu konusu açılan şeydede bahsedilen olay facede o an mobilden giren kişilerle ( yani offline görünen ) konuşmaktır . Çünkü ben mesela faceden yazıştığım insanlar eğer mobilden giriyosa mesaj olarak gelmiyo telefona .. Sadece faceden görebiliyorum . ama o an pc de online ise mesaj olarka geliyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şimdi mevzu aydınlandı :ehe Faruk kardeş bi ara bi detaylı bi video yapıversen sana zahmet eğer imkanın varsa :)

deserter.06

deserter.06

Üye
videoda çevrimdışı modda göndermiyoki mesajı
meşgul modda gönderiyo
en alttaki seçenek çevrimdışı moddur windowspohone da

theposies

theposies

Üye
anlaşıldı . Destek tam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook kişileriniz çevrimdışı olsalar dahi onlara attığınız sohbet mesajları, Facebook mesaj kutusuna gönderilebiliyor

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
şimdi mevzu aydınlandı :ehe Faruk kardeş bi ara bi detaylı bi video yapıversen sana zahmet eğer imkanın varsa :)

Valla düşünüyorum var öyle bi planımda kamera sıkıntısı var :) çok kaliteli bi kamera lazım . çok çok ayrıntılı güzel bi video hazırlıcam yakında

---------- Eklendi @ 05:13:19 ---------- Yazıldı @ 05:10:49 ----------

Ama onlar giremedikçe göremezler değil mi?

Aynen öyle . yani onlar mobil faceden girip görmeleri lazım . eğer desktop üzerinden girer ve yazarlarsa yazdıkları şey telefonun mesajlar kısmına geliy ve harika yani . özetle arkadaşlar artık offline ( mobilface online ) olan kişilerede mesaj yazar gibi göndericez . ve yine özetle aslında öyle ahım şahım bişey değil . tek kolaylığı face programına yada sitesine girmeden normal bi arkadaşımızlar mesajlaşır gibi konuşabilcez .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Güzeeel. Video olayını en kısa zamanda halledersin umarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt