Muhteşem WP Surface Tablet Konsepti: Surface N (Nova)

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ikisi de degil. Bu sadece bir konsept ama cok guzel bir konsept:ehe

Abi konsebtler genelde piyasaya bir şekilde çıkıyor buda herkesin ağzını sulandırıyor :eller:
Birde Nokia da bu işin içine girse iyi olur samsung Ve apple bu işin içinde Nokia da iddalı modeller çıkartmalı diye düşünüyorum

he birde dikkat ederseniz video da haritalar here maps gibi yoksa benmi yanılıyorum google olsa ayıp olur gibi nokia WP la tam kordine çalışıyorken

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok güzel bir konsept. :blink: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
pederr

pederr

Üye
günümüz teknolıjisiyle böyle cihaz yapılırmı bence evet hatta daha ust duzey cihaz bile yapılabilir hologram olayını yapamazlar cunki ışık enerjisini lazerle yansıtmaları lazım onun içinde bulundugumuz donemdeki piller yetersiz kalır çok güç isteyen bi durum ama yapabilirlerse inanın bana millet sırtında akuyle bile dolaşır:) ve bu tablet deil windows phone 8 işletim sistemli microsoft un tasarladıgı bir konsept yani cep telefonu ve hayran kalmamak elde deil egerki böyle bi tanıtım videosu yayınladılar sa bunun uzerinde çalışılıyor demektir ve bu şekilde bir cihaz eğer çıkarsa inanın bana ne android ne de ios bunun onune geçer bence dukkanı kapatıp giderler :) ki yakın zamanda hologramsız bir şekilde bu cihaz gibi bi cihaz görürseniz şaşırmayın derim

PureFood

PureFood

Üye
Çalan müzik için;

[video=youtube;DaOoGJT331U]http://www.youtube.com/watch?v=DaOoGJT331U[/video]

Takipçi Satın Al

Üst Alt