Yardım wp dışı | farklı bi sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
wp dışı | farklı bi sorun
arkadaşlar şimdi konu tamamiyle yanlış fakat wp de takıldığım için sizden öneri almak istedim.

markası önemli değil 10.1 inçlik bi tablet almıştık kardeşime 2 hafta olmadı neyse eline alırken köşesinden tutmuş dokunmatik nasıl kırılıyosa kırılmış ekranda çizik kırılma vs yok tırnakla üstünden bakıyorum böyle hiç bişey yok içi kırılmış nasıl oluyor çok şaşırdım ve çok garip ekrana bişey olmadan içinden kırılması garanti sizce karşılar mı napmalıyım?

Warnings

Üye
burası çok aktif diye herşeyi burda paylaşamazsınız!!! :sirit:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
burası çok aktif diye herşeyi burda paylaşamazsınız!!! :sirit:

aktif olduğu için değil tanıdığım insanlar burda diye görüş almak istedim sadece. öneri yapacağına farklı bi şey yazmak niye :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Oluyor bende duymuştum ekran içi kırılabiliyor bazen markanın destek sayfasından öğrenebilirsin

:sirit:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
kilitlenmesini istemeyiz ama forumun kuralları :p

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Abi madem kilitlenceğini biliyorsunuz dil çıkarmak yerine bildiğinizi yazın Bi faydanız olsun

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, ON9 ve Dejavuex
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:p

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Abi madem kilitlenceğini biliyorsunuz dil çıkarmak yerine bildiğinizi yazın Bi faydanız olsun

keşke herkes öyle düşünse bende 4 yıllık (forum 10 yıllık ) bi hack sitesinde adminlik yaptım foruma dair bizde biliyoruz,bura ile samimi olduğum için açtım ama insanların düşüncesi konuyu zedelemek,yarardan çok zarar vermek :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
Garantinin karşılamasını beklememelisiniz ki %99 karşılamayacaktır. Geçmiş olsun bu arada :anlas:

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
alical33

alical33

Üye
durumu anlat ve gönder teknisyene bağlı belki darbe falan yok diye ücretsiz onarım yapılır :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçmiş olsun.
Muhtemelen garanti karşılamayacaktır.

Tablet markası ve modeli belirtilmediğinden Diğer Tabletler bölümüne taşınmıştır.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
tabletlerde çift katman varmış çok hassas olduğu için köşeden biraz da olsa sert tutulunca kırılma ihtimali yüksek dedi mecburen ücretli yapılcakmış :/

Üst Alt