ipad mini için kap almıştım ve kabın köşeleri kırık çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ege195

Üye
    Konu Sahibi
ipad mini için kap almıştım ve kabın köşeleri kırık çıktı
merhaba arkadaşlar ben teknosadan ipad mini için kap almıştım ve kabın köşeleri kırık çıktı kutusundan ben bişey olmaz dedim ama zaman geçtikçe daha çok kırıldı ve ipadi tutmamaya başladı teknosaya götürdüm kap kırık çıktı diye ama 2 hafta sonra getirmen saçma falan dediler ama servise verdiler ve 1 ay sonra bana yeni kap verdiler ama şimdi o kapta 1 haftada kendi kendine kırılmaya başladı ve bugün ipad yere düştü ve havada kabından çıkıp ekranı kırıldı şimdi teknosaya gitsem bana verdiğiniz kap kırık desem bi şekilde durumu çözebilir miyim lütfen yardım edin :(ya yok mu kimse bi fikrini söyliyecek

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kılıfın adiliği. Ama madem başta kırık olduğunu gördün hemen götürseydin daha iyi olurdu. Gerçi değişmiş ama ipad in kırılmasına yapacakları bişey yok kullanıcı hatası derler. Yinede şikayetçi ol, verdiğiniz kılıf kırıldığı için korumadı falan diye.

ege195

Üye
    Konu Sahibi
şuan çok sinir oldum ben bu işi dava açmaya kadar götürüm (yeni ipad vermezlerse) teknosayıda kılıfn firmasınıda şikayet ederim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ama bunu kılıf yapmış gibide düşünemeyiz. Düştü kırıldı, yeni ipad vereceklerini sanmam. Garantiye göndersen kullanıcı hatası deyip ücretle yapacaklar

ege195

Üye
    Konu Sahibi
bence bu kılıfın suçu eğer kılıf kırık olmasaydı ipade hiç bişey olmazdıama vereceklerini bende pek sanmıyorum ama vermek zorundalar