Wp ci bize gönderme mi yapıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Toplanın wp forumu :D
@YpKpY @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Aybin.Kiliç @luckyseven @suyunsesi @@Serhan @...... Ve nice sayamadığım. Ezberden bu kadar çıktı :ehe Uygulamaylan yazamıyorum isimleri :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Adminlerimizi niye topladın şimdi :zzz: Adımı doğru düzgün etiketleyen ilk kişi bravo :D

emz

emz

Üye
Adminlerimizi niye topladın şimdi :zzz: Adımı doğru düzgün etiketleyen ilk kişi bravo :D

Dostum Ali Kemal abimiz gelir, Özgür abimiz gelir ortalık şenlenir. Sıkıntı yok. Takılıyoruz burada. Ama ismi ilk kullandığın gün dikkatimi çekmişti. Neden ismine @ koydun ki? Zaten etiketlerken geliyor. İki kez koymak gerekiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
@YpKpY @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Aybin.Kiliç @luckyseven @suyunsesi @@Serhan @...... Ve nice sayamadığım. Ezberden bu kadar çıktı :ehe Uygulamaylan yazamıyorum isimleri :D

Sorun yoksa devam

emz

emz

Üye

Kuyruk acısı değilde sadece wp'de maxicep uygulaması olduğunda bazı arkadaşlar bizim bu uygulama imzamıza karşı çıkmışlar. İşte niye onlarda var da bizde yok diye. Bende onlara inat yazdım ;) :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Dostum Ali Kemal abimiz gelir, Özgür abimiz gelir ortalık şenlenir. Sıkıntı yok. Takılıyoruz burada. Ama ismi ilk kullandığın gün dikkatimi çekmişti. Neden ismine @ koydun ki? Zaten etiketlerken geliyor. İki kez koymak gerekiyor :D

Başka alacak nick yoktu :D

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Sırf bu imza için; yeni telefon aldım, üst modele geçtim ama uygulamadan silindi diye ona geçmiyorum. İnatla da güncellemiyorum. Kendi halimizde eğleniyorduk işte. Kaldırdılar sonradan fark ettik. Edenlerde yüklemedi güncellemeyi:) Kendi halimizde takılıyoruz işte :)

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Sırf bu imza için; yeni telefon aldım, üst modele geçtim ama uygulamadan silindi diye ona geçmiyorum. İnatla da güncellemiyorum. Kendi halimizde eğleniyorduk işte. Kaldırdılar sonradan fark ettik. Edenlerde yüklemedi güncellemeyi:) Kendi halimizde takılıyoruz işte :)

1000. Bğenşmi sen yaptın :sirit:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bravo Galataserhan...

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi kimse wp a yada Windows a takma isim bulamadı mı :D

Bu mesaj 8.1 inci pencereden atıldı.

• Beğen
emz

emz

Üye
Şimdi kimse wp a yada Windows a takma isim bulamadı mı :D

Bu mesaj 8.1 inci pencereden atıldı.

Şu am öyle görünüyor:D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Şu am öyle görünüyor:D

Belkide herkes windows u seviyordur fakat phone unu sevmiyordur windows a hakaret olmasın diye birşey demiyordur :ehe

• Beğen
emz

emz

Üye
Belkide herkes windows u seviyordur fakat phone unu sevmiyordur windows a hakaret olmasın diye birşey demiyordur :ehe

Olabilir. Neden olmasın :) Yılbaşından sonra bizde de bilgisayar gibi çalışacak Windows. Sistemler birleşince yani. Exe falan da çalışacak deniyor. Bekleyip göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
beats

beats

Üye
Asıl mesele:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yapılan:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonuç:
:locked2:

(Bu şirketler bize çalışmadığı halde bir şeyler yapıyoruz, ya bir de bize çalışsalardı ne olurdu kim bilir... 2₺ için adam öldürenlerle aynı kafada olurduk sanırım.)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve emz
0MG90

0MG90

Üye
Takma isim bulmaya gerek yok ben şahsen Android ve iOS a göre o sistemi boş bir şey görüyorum

• Beğen

by-pegasus

Üye
Savas acalim wp ye :ehe

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Internet Explorer :islik

• Beğen
Tepkiler: emz, B.A.R.O.N ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
925 kullansamda ios bi başka evrende anlatılamaz...
İpad den ve 5c den biliyorum :D Kızmayın ama WP ile İOS u karşılıştırmak , Şahin ile LamborCini yi karşılaştırmak demektir :D Daha wpnin maalesef rahat 1yılı var...
Bravo Galataserhan...
:D Teşekkür ederim bu arada ilk değiştirdiğim nickim oydu :sirit:

• Beğen
emz

emz

Üye
Internet Explorer :islik

Bence de kullanmamışsınız. Umarım bir gün denersiniz çünkü kullansanız chrome görmek istemezsiniz. :ehe. Kullanmadan pc muamelesi yapmayın;)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Serhan

Üst Alt