bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdada bişeyler var ama bende tercume edecek dil yok.
Gelsin Artik Ya :-/
Tesekkurler ..
turkce olacakmi acaba
İçimden bir his güncelleme paketinde dil desteği gelmeyecek diyor ama umarım yanılırım.
WP7.8 güncellemesi muhtelemen Kasım ayı bitmeden verilecektir. (Belki Kasım 20'si-30'u arası)
Umarım bekleyenler aradıklarını bulurlar bu güncellemeyle.
Tabi bizim ülkemiz açısından en çok beklenen mesele dil sorununun çözülmesi.
Windows Phone 7 tabanlı cihazlara vereceği 7.8 güncellemesiyle ilgili lansmanda hiç bir açıklamada bulunmadı.
Tek kelime bulamıyorum böyle bir yazıyı gördükten sonra diğer wp kullanıcılarını üzüldüğünü hissediyorum 6 ayda bir cihaz değiştirecek değiliz. Haziran ayında Htc titan 2 ye sahip oldum . O günden beri bir tane güncelleme olmadı . Nokia telefonlara geldi htc tarafında update nin u su yok yada benim zune güncelleme iyi yapmıyor.
Nasıl olurda güncelleme yayınlayıpta telefon şirketi sallar hiç anlam veremiyorum . Önceki güncellemelerde köklü bir değişiklik yok diyeceksiniz. bazı iyileştirmeler vardı kamerayı kullanmaadığım için önceki güncelleme benim için önemliydi.
Windows phone 7.8 çıkacak acaba htc firması uygun görecek mi bu güncellemeyi ! Windows çıkaracakta htc güncelleme yayınlayacak bekle babam bekle . Windows phone 7.8 kullancıya ne kadar imkan sunacağını ne kadar eski kullanıcılarını düşündüğünü bekleyip göreceğiz. ( Bu arada yanlış anlaşılmasın windows phone dan memnnunum ama kamera çalışmadığı ve window phone 7 kullanıcılarını unuttuğu için windowsa ve htc ye sitemliyim) ...
inşallah dediğiniz gibi olur bendeki version 7.10.8112.7 telefonu aldığım günden beri zune üzerinden güncelleme kontrol etmeme rağmen aynı yazdığım sürüm değişmedi
Zune uzerinden guncelleme kontrolu yaptiginda hata mi veriyor yoksa your phone is up to date mi yaziyor.
bır guncelleme cıktımı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?