magazada retrica kadar kapsamlı bi uygulama yok ve ön kamera yazılımımız cidden patates hani yazılım yapsalar aslında retricayada iytiyaç yok onun dışında coc çok popiler bi oyun millet birbiriyle rekabet için oynıyo yoksa kim takar coc ı işin özeri bırakalım artık bu ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin muhabbetleriniRetrica kesinlikle kullanmayacağım bi uygulama.WP mağazada çok daha iyileri var.Ayrıca CoC yerine AoE oynayın.emin olun milyon kat daha iyi.Hep eksikliklere bakıyorsunuz.birazda artılarına bakın.Kaçıncı güncellemeyi verdiler İOS'a ama hala bi dosya yöneticisi bile yok...

ön kamera uygulamaları biraz eksik tabi ama fotoğraf çektikten sonra düzenleyebileceğin çok güzel uygulamalar varmagazada retrica kadar kapsamlı bi uygulama yok ve ön kamera yazılımımız cidden patates hani yazılım yapsalar aslında retricayada iytiyaç yok onun dışında coc çok popiler bi oyun millet birbiriyle rekabet için oynıyo yoksa kim takar coc ı işin özeri bırakalım artık bu ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin muhabbetlerini![]()
ben CoC oynadım ama çok saçma geldi bana.Kendi askerine nereye saldıracağını gösteremiyorsun bile.kafasına göre takılıyorretrica ney Allah askina su retrica gelsin diyenlerin %90i sag altta retrica logosu gozuksun de havam olsun diyen 15yasinda coluk cocuklar.ama clash yerine aoe oynayin diyen arkadasa katilmiyorum aoe savaslarda hep takiliyor ve hic akici degil ayrica haftada 1 saldiriyorlar bana oyunda hic heyecan yok
aylardır AoE oynuyorum bi defa bile takılmadı.ayrıca grafikleri de çok daha iyi.saldırı olayı da senin online olman ve saldırmanla alakalı.oyuna bir ay hiç girmezsen ayda bir saldırırlar ancak Ya arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen cahil cahil yorumlar yapma istemedigin bi uygulama ise katılmıyorum yaz bırak böyle laf atma çabası niyeretrica ney Allah askina su retrica gelsin diyenlerin %90i sag altta retrica logosu gozuksun de havam olsun diyen 15yasinda coluk cocuklar.ama clash yerine aoe oynayin diyen arkadasa katilmiyorum aoe savaslarda hep takiliyor ve hic akici degil ayrica haftada 1 saldiriyorlar bana oyunda hic heyecan yok
hocam efekten çok kalitenin artmasını bekliyorum aslında şimdiki sistemde kamera çekim esnasında net olmasına ragmen çekimden sonra bozuyor bundan sonrada efekt dahi kurtarmıyoön kamera uygulamaları biraz eksik tabi ama fotoğraf çektikten sonra düzenleyebileceğin çok güzel uygulamalar var
ben CoC oynadım ama çok saçma geldi bana.Kendi askerine nereye saldıracağını gösteremiyorsun bile.kafasına göre takılıyoraylardır AoE oynuyorum bi defa bile takılmadı.ayrıca grafikleri de çok daha iyi.saldırı olayı da senin online olman ve saldırmanla alakalı.oyuna bir ay hiç girmezsen ayda bir saldırırlar ancak
![]()
Ya arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen cahil cahil yorumlar yapma istemedigin bi uygulama ise katılmıyorum yaz bırak böyle laf atma çabası niye
yaşım 28 ve istediğim yorumu da yaparım sen niye gocunuyorsun yaran mı var?
Ya arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen cahil cahil yorumlar yapma istemedigin bi uygulama ise katılmıyorum yaz bırak böyle laf atma çabası niye
yaşım 28 ve istediğim yorumu da yaparım sen niye gocunuyorsun yaran mı var?
Çekilen fotolardaki karlanma grileşme sararma bozulma tarzı şeyler kamera yazılımı ile alakalı bişey.yani retrica da gelse aynı API kullanılacağı için bi değişiklik olmayacaktır.aynı bozulmalar devam edecektir.bu ms ile ilgili bi durumhocam efekten çok kalitenin artmasını bekliyorum aslında şimdiki sistemde kamera çekim esnasında net olmasına ragmen çekimden sonra bozuyor bundan sonrada efekt dahi kurtarmıyo
kararma veya sararmadan ziyade pixellenme gibi bi durum söz konusu küçük bi test yaptım uygulamadan uygulamaya bu degişiyor şimdilik en temiz sonuç lumia selfiede bakalım nasıl olucakÇekilen fotolardaki karlanma grileşme sararma bozulma tarzı şeyler kamera yazılımı ile alakalı bişey.yani retrica da gelse aynı API kullanılacağı için bi değişiklik olmayacaktır.aynı bozulmalar devam edecektir.bu ms ile ilgili bi durum
W10 kararlı sürüm ile düzelecek gibi biraz daha.uygulamalarda çoğalır o zaman zatenkararma veya sararmadan ziyade pixellenme gibi bi durum söz konusu küçük bi test yaptım uygulamadan uygulamaya bu degişiyor şimdilik en temiz sonuç lumia selfiede bakalım nasıl olucak
evet bu iyi fikirW10 kararlı sürüm ile düzelecek gibi biraz daha.uygulamalarda çoğalır o zaman zaten
bu arada konu amacını biraz aştı sanki.benim bi isteğim var ama nasıl olur bilmem.wifi ile ilgili.keşke wifi nin ne zaman tekrar açılacağı yerde ne zaman kapatılacağı seçeneği olsaydı.ben evden çıkınca 5 dakika sonra otomatik kapansaydı mesela
şu anda w10'da hala wifi simgesine dokununca kapanmıyor, ayarlara gidiyor..Bu uygulama olayı oldu mu ki kısa yoldan uyumlu hale getirme filan