WOWdan Edindiği Yeteneklerle Hayat Kurtardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
WOWdan Edindiği Yeteneklerle Hayat Kurtardı
WOW: World of warcraft online oynanan knight benzeri bir oyundur

12 yaşındaki Hans Jurgen Olsen adlı Norveçli bir çocuk World of Warcraft’tan edindiği bilgilerle kız kardeşini bir geyiğin saldırısından kurtarmış. Ormanda oldukça iri ve kızgın bir geyikle karşılaşan çocuklar oldukça tehlikeli bir duruma düştüklerini hemen anlamışlar. Hans geyiğin oldukça agresif olduğunu gördüğünde kız kardeşini kurtarmak için aklına WOW’da yaratıkların dikkatini çekmek için kullanılan “taunt” özelliği aklına gelmiş. Gürültü yapıp kollarını sallayarak geyiğin dikkatini çektiğine kız kardeşi koşup kaçabilmiş. Kendisi hedef haline gelen Hans WOW’da Hunterların 30. levela gelindiklerinde alabildikleri “feign dead” özelliği aklına gelmiş: Yani ölü taklidi yapmak. Kzıgın geyik bir süre sonra yerde hareketsiz yatan Hans’ olan ilgisini kaybetmiş ve uzaklaşmış. Hans da etrafta bir tehlike olmadığından emin olduğunda koşarak eve gelip WOW ‘daki arkadaşlarına olanları anlatmış.:sopa:

• Beğen
Tepkiler: kol@j, M3L!H ve ghost841

ghost841

ghost841

Üye
oyunların işe yaradığını biliyodum zaten:oke:

fnldstntn

Üye
İlginç...
Bande Lineage 2 oyuncusuyum ve bu oyun sayesinde ingilizcemi geliştirdim ve kavyede hizli yazmayı öğrendim...

--------------- Ekleme ---------------

:tşk:

Love Prince

Love Prince

Üye
ilginç :hmmm

0mrdr5

Üye
İlginç...
Bande Lineage 2 oyuncusuyum ve bu oyun sayesinde ingilizcemi geliştirdim ve kavyede hizli yazmayı öğrendim...

--------------- Ekleme ---------------

hızlı yazmayı öğrenmişsin de doğru yazamıyorsun "kavyede"

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
ben de assassin's creed 2 oynadım;
bu yaz pamukkale'de bi kule vardı tepesine tırmandım :)
ama başka bi şeye yaramıyo bu oyunlar

Unstable01

Unstable01

Üye
:hmmm dogrudr

Aziz™

Aziz™

Üye
ilginç sadece insanın aklına değişik figürler getiriyorlar birde zaman geçirmek için..başka ne işe yarıyorki..

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Her Zaman Derim Oyunlar Bir Şeyler Öğretir Diye Tabi Buna Kötü Şeylerde Dahil :ehe

kain061

Üye
ben de red dead oyuncusuyum oyun sayesinde bol bol adamları ipe bağlıyıp üstlerine molotof kokteyli atmanın hazzını yaşıyorum stres atıyorum..oyun bitince gayet uyumlu sosyal yardım sever bir insan oluyorum:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde knight oynuyodum şartı n kasaplarda kullanıldıqını öqrendim :D

loss_pain

loss_pain

Üye
oyunlar işe yarıyor demek:D

Utku

Utku

Üye
yalan

qpel

Üye
bende prince of persia oynarım artık duvarlarda yan yürüyebiliyorum :ehe

kol@j

kol@j

Üye
ne çok gezen bilir ne çok okuyan ...
çok algılayan bilir...

omerynd

omerynd

Üye
:D hehe

Temperature

Temperature

Üye
iyi o kadar oyun oynamış bi işne yaramış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...