WowApp ile günde 20 dolar kazanma

Sponsorlu Bağlantılar

SoldieR11

Üye
    Konu Sahibi
WowApp ile günde 20 dolar kazanma
Merhaba Arkadaşlar bugun sizlere yeni bir uygulama göstereceğim uygulamanın adı WowApp bu uygulamayla cebinizden 1 kuruş çıkmayacak tam aksine cebinizzw girecektir. Peki WowApp nedir diye sorarsanız Wowapp, Tıpkı whatsapp,skype,vb iletişim programlarının geliştirilip,birleştirilerek kullanıcıya sunulmuş halidir. WowApp ile grup sohbetleri yapabilir, videolu sohbet kurabilir, emoji gönderebilirve en önemlisi sadece mesaj atarak 1 günde 20 dolar kazanabilirsiniz ne kadar arkadaş çekip mesajlaştığınıza bağlıdır. Ayrıca uygulama Google Play'da mevcuttur Tek yapmanız gereken arkadaş davet etip mesajlaşmak bu kadar :)

Linkimden üye olursanız daha çok kazanırsınız bendende sizze 1 dolar gelir :) teeşkkürler :)

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Ben telefonu reklamdan casus yazılımlardan kurtarmaya çalışıyorum millet Telefona reklam ve Casus yazılım yükleyip duruyo. Whaff mı ne bi tanesini deniyim dedim benden Telefonun yöneticisi olmak için izin istedi anında sildim. Bu tür programları kullanırken izinleri iyice bi gözden geçirin bilgileriniz reklam şirketlerine satılıyo olabilir haberiniz olsun :)

eren3546

eren3546

Üye
hangi firma hayrına günde 20$ verir
allah akıl fikir versin milleti kandırmayın yalan dolan firmalar enayimi parası dagıtsın

romedon

romedon

Üye
20 dolar hahahah :D

king662002

king662002

Üye
Whaff gibi programlar zaten reklam yapıyor.Yoksa kimse kimseye niye para versin.Uyari vermesi doğal eset de hata verdi reklam amaçli yazilim bulundu diyor.

Üst Alt