Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Worms 2008 nokia s60v5 (Zevkli worms oyununun v5 versiyonu)
Sponsorlu Bağlantılar
akinci1000
Üye
maxicep gibi bir paylaşım sitesi bulumaz bir nimet ben bütün upload eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. merak ettiğim birşey var telefonlarımız için uygulama üretebileceğimiz bir yazılım var mı??
ayarlardan uyg. yöneticisine,oradan da yüklü uygulamalar'a girin,joystik çıkan uygulamanızı bulup seçenekler-süit ayarları-ekran üstü klawye kapalı konuma getirin
[DeathstorM]
Üye
Teşekkürler...
gurkankaradurmu
Üye
birisi yardım etsin lüstfen pc me bilinmeyen dosya türü olarak iniyor! ve telefon dada soru işareti oluyor yanda olmuyor
Konunun başında bir açıklama var onu yaptınmı. ayarlardan uyg. yöneticisine,oradan da yüklü uygulamalar'a girin,joystik çıkan uygulamanızı bulup seçenekler-süit ayarları-ekran üstü klawye kapalı konuma getirin
maxicep gibi bir paylaşım sitesi bulumaz bir nimet ben bütün upload eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. merak ettiğim birşey var telefonlarımız için uygulama üretebileceğimiz bir yazılım var mı??
Normal siymbian dosyası çünkü, bilinmeyen dosyayı telefonuna at ve , telefonda attıgın dosyayı bulup tıkla yükle.
Yorumda bulunan arkadaşlara Teşekkür ederim.
Evet ya bende de aynısı bazı oyunlarda sanal joystick çıkıyor ama dokunmatik olarak joystick kullanmadan da oynanıyor bunu çıkatmamanın bi yolunu bilien bi arkadaşımız varsa bizimle paylaşabilirmi lütfen
menü/ayarlar/uygulama yönetimi/yüklü uygulamalar a gir oradan oyunun üzerine dokun seçeneklerden süit ayarlarını seç ekran üstü klavye seçeneğini kapalı olarak değiştir sonra oyuna gir tam ekran olarak çalışacaktır bu genelde java uygulamalarında oluyor bi nevze yardımım olduysa ne mutlu bana
menü/ayarlar/uygulama yönetimi/yüklü uygulamalar a gir oradan oyunun üzerine dokun seçeneklerden süit ayarlarını seç ekran üstü klavye seçeneğini kapalı olarak değiştir sonra oyuna gir tam ekran olarak çalışacaktır bu genelde java uygulamalarında oluyor bi nevze yardımım olduysa ne mutlu bana