Worms 2008 nokia s60v5 (Zevkli worms oyununun v5 versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

akinci1000

Üye
maxicep gibi bir paylaşım sitesi bulumaz bir nimet ben bütün upload eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. merak ettiğim birşey var telefonlarımız için uygulama üretebileceğimiz bir yazılım var mı??

tolgat777

Üye
tskler

ryuk

ryuk

Üye
Teşekkürler...

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

gurkankaradurmu

Üye
birisi yardım etsin lüstfen pc me bilinmeyen dosya türü olarak iniyor! ve telefon dada soru işareti oluyor yanda olmuyor

telefonum 5800 xpress music

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkürler anıl abi güzel oyun

on yüz bin kere teşekkürler butonu =)
hastalıklı bi oyun bırakılmıyo

Çok teşekkür ederim :)

bu oyuna bayılırım 10 numara oyun emeğine sağlık

bu tam ekran çalışmıyo bende

neden screen oynayamıyoruz ya?
Valla yorumları görüyorsun herkez oynuyor

bu tam ekran çalışmıyo bende
Konunun başında bir açıklama var onu yaptınmı.
ayarlardan uyg. yöneticisine,oradan da yüklü uygulamalar'a girin,joystik çıkan uygulamanızı bulup seçenekler-süit ayarları-ekran üstü klawye kapalı konuma getirin

neden screen oynayamıyoruz ya?

maxicep gibi bir paylaşım sitesi bulumaz bir nimet ben bütün upload eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. merak ettiğim birşey var telefonlarımız için uygulama üretebileceğimiz bir yazılım var mı??
Çeşitli yazılmlar mevcut symbian destek bölümünden bakablirsiniz

๔єคtђรt๏г๓;2210329' Alıntı:

birisi yardım etsin lüstfen pc me bilinmeyen dosya türü olarak iniyor! ve telefon dada soru işareti oluyor yanda olmuyor

telefonum 5800 xpress music
Normal siymbian dosyası çünkü, bilinmeyen dosyayı telefonuna at ve , telefonda attıgın dosyayı bulup tıkla yükle.
Yorumda bulunan arkadaşlara Teşekkür ederim.:oke:

kayaRock

kayaRock

Üye
teşekkürler, saol :oke:

byyasin50

byyasin50

Üye
teşekkürler

alpidinho

alpidinho

Üye
denicem

Perfect!

Üye
teşekkürler

gmkanca

gmkanca

Üye
:tşk:

biraffan

Üye
ayarlar, uygulama ayarları, yüklü uygulamalar, seçenekler, suit ayarları, komut tuşları kapalı.

shtprf

Üye
Evet ya bende de aynısı :vur bazı oyunlarda sanal joystick çıkıyor ama dokunmatik olarak joystick kullanmadan da oynanıyor bunu çıkatmamanın bi yolunu bilien bi arkadaşımız varsa bizimle paylaşabilirmi lütfen

Bu arada sunum için teşekkürler...
menü/ayarlar/uygulama yönetimi/yüklü uygulamalar a gir oradan oyunun üzerine dokun seçeneklerden süit ayarlarını seç ekran üstü klavye seçeneğini kapalı olarak değiştir sonra oyuna gir tam ekran olarak çalışacaktır bu genelde java uygulamalarında oluyor bi nevze yardımım olduysa ne mutlu bana:bigstar:

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

menü/ayarlar/uygulama yönetimi/yüklü uygulamalar a gir oradan oyunun üzerine dokun seçeneklerden süit ayarlarını seç ekran üstü klavye seçeneğini kapalı olarak değiştir sonra oyuna gir tam ekran olarak çalışacaktır bu genelde java uygulamalarında oluyor bi nevze yardımım olduysa ne mutlu bana:bigstar:
çok teşekkür ederim işime çok yaradı

sezzocuk67

Üye
tşkrlr kardş eline sağlk :D

yunus777

Üye
tşkr

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Teşekürler

Üst Alt