Word Biçiminde Nasıl Yazı Yazarız

Sponsorlu Bağlantılar

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
    Konu Sahibi
Word Biçiminde Nasıl Yazı Yazarız
arkadaşlar bu işi yapacak program varmı bilen varsa isim link bişi yazsın

barabelli

barabelli

Üye
ya ben anlamadım bırazdaha acsana nasıl yanı ????????

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Apr 22 2006, 09&#58;19 PM) [post=320704]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya ben anlamadım bırazdaha acsana nasıl yanı ????????
[/b][/quote]
bende anlamadım

wapcimor

Üye
yani telefonda word belgesimi olusturmak istiyorsun??
eğer word belgesi yazacaksan office suite programı işini görür.

Lost

Üye
quick office ile word falan okuyabiliyorsun ama yazma özelliği yok sanırım. note pad gibi bi program vardı onla yazım yapılıyor diye biliyorum du bi araştırıyım.

Araştırdım biraz Bilgisayardaki Note pad in aynısını buldum. umarım işine yarar. kod olarak ne yazarsan yaz aktif oluyor

Biraz Daha Araştırayım...

Quick Office Programının premium versiyonunu buldum bunda yazı da yazılıyor word ExceL ve Power Point Destekliyor içeriğe girip registere bas herhangi bişe yaz veya sadece tamam de full oluyor. 6630 da denedim süper çalışıyor. bundan iyiside olmaz heralde.

eon

Üye
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 23 2006, 01&#58;18 PM) [post=321171]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
quick office ile word falan okuyabiliyorsun ama yazma özelliği yok sanırım. note pad gibi bi program vardı onla yazım yapılıyor diye biliyorum du bi araştırıyım.

Araştırdım biraz Bilgisayardaki Note pad in aynısını buldum. umarım işine yarar. kod olarak ne yazarsan yaz aktif oluyor

Quick Office Programının premium versiyonunu buldum bunda yazı da yazılıyor word ExceL ve Power Point Destekliyor içeriğe girip registere bas herhangi bişe yaz veya sadece tamam de full oluyor. 6630 da denedim süper çalışıyor. bundan iyiside olmaz heralde.

[/b][/quote]

premium&#39;i yuklemeden once onceki quick office&#39;i tamamen kaldirdin mi. peki gercekten cr*ack oluyor mu? 14 gun sonra falan tamamen iptal etmesin tum ofisi... garanti verirsen yani premium ile bende yuklerim

Lost

Üye
ewet arkadasım tamamen kaldırdım kendi telefonumda ve yenisini kurdum. su an için bi sorun yok register butonu bi kereden sonra cıkmıyor. ama wordu ayrı excel i ayrı yapacaksın sonra bi sorun cıkmıyo word yazabiliyosun ben oyle yaptım yok illa bi sorun cıkar ilerde diosan arkadasım ben sana 6630 un orjinal office programınıda atarım buraya sorun cıkarsa premium versiyonu siler orjinali atarsın

adria1903

adria1903

Üye
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 23 2006, 01&#58;18 PM) [post=321171]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

arkadaşım ellerine sağlık ama bi bakarmısın premier&#39;in linki çalışmıyor

cenkozgen

cenkozgen

Üye
ya arkadaslar bunun n-gage de calışan versyonu yok mu ya? acmaktan ziyede üstünde deişiklik yapmaya izin verse daha iyi ama sadece açsa ona da razıyım..

Lost

Üye
ewet arkadasım link silinmiş ben tekrar upload ettim buyrun

Üst Alt