Wood Nokia theme by sevimlibrad s60v5 [önizlemeler eklendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wood Nokia theme by sevimlibrad s60v5 [önizlemeler eklendi]
önizlemelerde menünün en üstünde bulunan mavi çizgi benim kullandığım fw ile alakalı sizin tlfda sorun olmaması lazım :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba, MEHMET ÇİFTÇİ, sevimlibrad ve 2 diğerleri

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
super olmuş fakat anlamadım neden home screen de orta softkey renkli alacalı gibi?sanırım senin telefona az uyumsuz oldu N97 de sanırım bunlar olmaz ve muzik kutuphanesi bölümündeki vertical slider bar renksiz aslında orasıda wood renginde sanırım 5800 ile ilgili olsun güzel olmuş :)

--------------- Ekleme ---------------

kardes senin telefon transparan destekliyor mu?bu önemli

virtual Itu vs hesap makinesi tuşları yarım transparandır bilginize arka planı tuşların arkadasından göreceksiniz :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
iconlarina bayildim on numara tema tsk abi

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
super olmuş fakat anlamadım neden home screen de orta softkey renkli alacalı gibi?sanırım senin telefona az uyumsuz oldu N97 de sanırım bunlar olmaz ve muzik kutuphanesi bölümündeki vertical slider bar renksiz aslında orasıda wood renginde sanırım 5800 ile ilgili olsun güzel olmuş :)

bahsettihin sey kullandığım c6 Fw si ile ilgili n97 ve çoğu c6 fw si kullanan arkadaşta normal görünür

bende şu ana kadar anlamış değilim her temada olmuyor nadiren bazı temalarda bu sorun çıkıyor

siz gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz arkadaşlar .. ayrıca tema gerçekten çok hızlı:oke:

eline sağlık Sevimlibrad ..:)

iconlarina bayildim on numara tema tsk abi

güle güle kullan kardeşim ..
Temayı yapan üstte önizlemeler benden.:)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:oke: daha güzel oldu ama

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
bir şey soracam N8 de N97 temaları kullanıyorlar sorun oluyor mu? ama reject answer bölümü yeşil cıkıyor yani default ikisini aynı anda yapamam çünkü N8 tema yapınca N97 bu sefer erezyona ugruyor ayrı yapmak lazım ama vakit yok gercekten 5th ve s3 zor tema yapmak :D N73 tipi en kolay

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla n97 temaları n8 de kullanılmaması lazım olsa bile uymsuzdur ..
n8 temaları s60v5 te tlflarda uyumsuz olarak bile kullanılamıyor..
sistem çok farklı sen daha iyi bilirsinya iconlar bile çıkmıyor..

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
evet kardes dogru bilirsin 3 üncü parti iconlar aynı hepsinde ama değişmişyor N97 yapınca N8 farklı birde bir abimiz benim takıldıgım siteden söyledi telefonlar ülkeye göre değişiyor dedi uid kodlar farklıdır sende değişen icon bende değişmez gibi diye ben N73 de daima appuid ile kodları alırım hepsini degil tabiki

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çoğunluğu değişiyor iconların zaten :)

bölgeye göre farklılık göstermemesi lazım diye biliyorum ben..:hmmm

s@hr@

s@hr@

Üye
İkinizin de emeğine sağlık :)

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın abla..:)

Tuba

Tuba

Üye
eline sağlık :)

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
sadece Java program iconları değişmez arkadaslar sistem izin vermez bilginize yani=" real player" icon gibi javadır

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt