wonder RAM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
wonder RAM!
galaxy wonder çok hoşuma giden bir telefon almayı düşünüyorum.fakat bir kaç yerde dikkatimi çekti android4.0 güncellemesi olnca ram sıkıntı yaratır yazıyordu bu gerçekten olurmu (kasmalar,internette yavaşlamalar,oyunlarda donmalar vs.) ortaya çıkarmı yoksa 512 ram yetermi ? yardımlarınız için şimdiden :tşk:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Zaten wonder'a 4.0 güncellemesi gelmedi. Custom rom yüklersen olabilir belki. Oda optimize edileceğinden kasacağını sanmam ama tekrar söylüyorum garantı dışı bırakman gerekir telefonu ics için.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
tm kardeşim yani ben alınca telefonda android yazılımı ile bir sorun yaşamam demi ?

sadikbircan

Üye
galaxy wonder guzel telefon yaklasik 2-2.5 aydir kullaniyorum ve hic sikinti cikarmadi.Androide alismasi biraz zor oldu ama telefon guzel :)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
swap olayı olmuyormu o telefona

ersinbakar

ersinbakar

Üye
benim nexustan önceki telefonum vonder cyanogen rom la sorunsuz 4 tadı alıyorsun samsung zaten geliştirmede beş para etmez o sebepten böyle şeylerin arkasına saklanıyor. diyeceğim oku rom root işleriyle uğraşırım keyifle yaparım diyorsan ve telefonunda fazla kalitede oyun oynamayacaksan kesinlikle al değiştirmemin sebebi daha kaliteli oyunları açmaktır benim şarj da iyi online hızın zaten cabası. sadece cpu 1.4 diyor onun hakkını vermiyor hepsi o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt