Reşwan
Emekli Yönetici
Wolfteam_ error 262464 "LoadSysControl.exe" ardından "Web module Hatası." kesin Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Başımıza dert olan oyuna zar zor girmemizi sağlayan bu lanet hataların ufakda olsa bir çözümüne ulaştım. Aslında çözüm değil bilenler vardı tabiki bu basit çözümü ancak forumda olmasını istedim. Son günlerde Wolfteam güncellemelerinden dolayı bu gibi hataları almak kaçınılmazdır. internettki araştırmalara dayanaraktan hataların çözümlerine ulaştım.
Yeni güncelleme ile gelen avital dosyası başlıkta belirttiğim hatalarıda yanında getiriyor.
Çözüm olarakta:
Şimdi eklentiden verdiğim dosyayı indiriniz " Avital " Dosyasının içindeki 10 dosyayı " Wolfteam / Avital " Klasörüne atınız . Ve gelen şıkka Tümünü değiştir deyiniz. Oyuna girmeyi deneyiniz sonucu görünüz. Verdiğim avital dosyası wolfteam' ı ilk kurulduğunda gelen avital dosyasıdır anlayan anlar yani hatasız olan avital dır, Bire bir orjinal dosyalarıdır.
Yeni güncelleme ile gelen avital dosyası başlıkta belirttiğim hatalarıda yanında getiriyor.
Çözüm olarakta:
Şimdi eklentiden verdiğim dosyayı indiriniz " Avital " Dosyasının içindeki 10 dosyayı " Wolfteam / Avital " Klasörüne atınız . Ve gelen şıkka Tümünü değiştir deyiniz. Oyuna girmeyi deneyiniz sonucu görünüz. Verdiğim avital dosyası wolfteam' ı ilk kurulduğunda gelen avital dosyasıdır anlayan anlar yani hatasız olan avital dır, Bire bir orjinal dosyalarıdır.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

aklıma çözüm geldi şöyle : İlk ÖnceOyunu Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz . Eğer Olmassa Antivirüs programını devre dışı bırakıyoruz oyuna giriceksinniz ama 5dk sonra sizi oyundan atar şimdi oyundan çıktıktan sonra bilgisayarı kapatın ve açın sonra antivir programını aktive edip oyuna girin(aktive ettğinizde antivir kontrol senterı kapatmayın) ve oyuna girin