Decompression failed with error code-12 hatası çözümü nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Decompression failed with error code-12 hatası çözümü nasıl yapılır?
Decompression failed with error code-12 hatası alıyorum. Decompression failed with error code-12 hatasının çözümü nedir ve nasıl düzeltilir detaylar makalemizde.

Decompression failed with error code-12 hatasının çözümü:

Çözüm 1 : Decompression failed with error code -12 hatasının ilk sebebi diskte yetersiz yer olmasıdır. Diskinizde oyun için yeterli yer var mı kontrol edin.

Çözüm 2: Decompression failed with error code -12 hatası bazen antivirüs sebepli alınır. Varsa antivirüsü oyunun kurarken geçici olarak kapatın, kurulum bittikten sonra açın.

Çözüm 3: Decompression failed with error code -12 sıkıştırılmış dosyaların açılması sırasında oluşur. Oyunu bir yerden indirdiyseniz buradan hatalı inmiş olabilir. Sıkıştırılmış dosyalar açılamıyor çünkü indirme hatası olduğundan dolayı genişletme yapılamıyor. Bu durumda oyunu tekrar indirmeniz gerekir.

Çözüm 4: Oyunun kurulması sırasında özel bir yetki gerekiyordur. Bunun için oyunu kurarken Setup.exe , install.exe gibi oyun kurulumunu başlatan dosyayı sağ tuşla tıklayın ve Yönetici Olarak çalıştırı seçin. Yönetici olarak oyun kurulumunu yapmak sorunu giderecektir.
 


Üst Alt