Wolfteam_ error 262464 "LoadSysControl.exe" ardından "Web module Hatası." kesin Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wolfteam_ error 262464 "LoadSysControl.exe" ardından "Web module Hatası." kesin Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Başımıza dert olan oyuna zar zor girmemizi sağlayan bu lanet hataların ufakda olsa bir çözümüne ulaştım. Aslında çözüm değil bilenler vardı tabiki bu basit çözümü ancak forumda olmasını istedim. Son günlerde Wolfteam güncellemelerinden dolayı bu gibi hataları almak kaçınılmazdır. internettki araştırmalara dayanaraktan hataların çözümlerine ulaştım.
Yeni güncelleme ile gelen avital dosyası başlıkta belirttiğim hatalarıda yanında getiriyor.

Çözüm olarakta:

Şimdi eklentiden verdiğim dosyayı indiriniz " Avital " Dosyasının içindeki 10 dosyayı " Wolfteam / Avital " Klasörüne atınız . Ve gelen şıkka Tümünü değiştir deyiniz. Oyuna girmeyi deneyiniz sonucu görünüz. Verdiğim avital dosyası wolfteam' ı ilk kurulduğunda gelen avital dosyasıdır anlayan anlar yani hatasız olan avital dır, Bire bir orjinal dosyalarıdır
.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dramaman45

jackalskaan

Üye
Yok arkadaş denedm yine ama yine olmadı ne olcak mk anlamadm gitti dns ayarlarını değiştirdm olmadı senin dediğin yöntemi denedim yine olmadı ne olcak arkadaş deli olcam ya bi adam gibi çözüm bulun artık :S

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende 2 defa oldu. Bilgisayarı kapatıp açınca oyuna giriyor bende

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avital dosyasını kopyaladığım an düzeldi. sendeki nasıl bir sorunmuş .?

FanFiriFon

Üye
Merhaba. Arkadaşım konunun altına Benim ismimi yazmayı unutmuşsun ALINTIDIR yazsan ölürmüsün her site için böle yapıyorum yüzünüz belli olsun : ) konu bana ait bilen bilir.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi kelimesinin sana ait olduğunu söylermisin konu sana aitse neden açmadın, konun tamamen bire bir aynı şekilde mi alınmış bi anlatsana, kırk yılın başı bi msj attın oda burda bana ait dmenmi oldu şimdi. senin kim bilsin ki. n,bir msjn var oda burda.

enes69854

Üye
valla arkadaş bende şey olmuştu. bi kamp seçtim veri tabanı hatası verdi ama:vur:vur:vur:vur yapa yapa :) aklıma çözüm geldi şöyle : İlk ÖnceOyunu Yönetici Olarak Çalıştırıyoruz . Eğer Olmassa Antivirüs programını devre dışı bırakıyoruz oyuna giriceksinniz ama 5dk sonra sizi oyundan atar şimdi oyundan çıktıktan sonra bilgisayarı kapatın ve açın sonra antivir programını aktive edip oyuna girin(aktive ettğinizde antivir kontrol senterı kapatmayın) ve oyuna girin

iyi oyunlar (h)(h)(h)(h):evet::evet:

samder

Üye
Olmadı ya ben bu oyunu oynayamıcammı bidaha

enver0707

Üye
Ya denedim olmadı pF.

prens-123

Üye
yardımın için teşekkürler kardeş

beko0600

Üye