Çok uzun zamandır ms gözükmüyordu bende de ayın 12 sı oldu, baktım akkye daha çok var bir daha deniyim dedim oyun düzgün açıldı. Şimdi tekrar oynamaya başladım. İki defa giriş oynadım hileli denk gelmedi. Ve f11 ile hileli şikayet edebiliyorsun sanırsam. Kısaca toplanalım kendi kendimize oynuyalım hem nakitli olmaz hem hileli.Sorma bayadır girmiyordum Cuma bakayım dedim baseden tarıyor herkesi çıktım başka odaya girdim sınırsız canı vardı sürekli yeniden doğuruyordu kendini öldüremedim oradan da çıktım 1 ölüm oyunu attım sonunda ama istek kalmadı yeniden çıktım oyundan daha da girmem bikaç ay
Benim için fark etmez ama f11 i denedim olmadıÇok uzun zamandır ms gözükmüyordu bende de ayın 12 sı oldu, baktım akkye daha çok var bir daha deniyim dedim oyun düzgün açıldı. Şimdi tekrar oynamaya başladım. İki defa giriş oynadım hileli denk gelmedi. Ve f11 ile hileli şikayet edebiliyorsun sanırsam. Kısaca toplanalım kendi kendimize oynuyalım hem nakitli olmaz hem hileli.
Oynadım ama hiç beğenmedim nedense 2004'ün grafikleri var sankimwolfteamı bırakın point blanka gelin![]()
Dicen wolfteam'in grafiği müthiş mi? Değil ama genede daha iyi
Dota fazla karmaşık metin 2'nin geliştirilirmiş hali gibi.Çocuk oyunu, internet cafe lerde küçük çocuklar dolu gelin dota oynayalım. Wf nin sonu Metin2 gibi olacak ki oldu.
Gelin çağrıma onay verin güzelim oynu oynu oynayalım 
Küçük çocuk doluOynadım ama hiç beğenmedim nedense 2004'ün grafikleri var sankimDicen wolfteam'in grafiği müthiş mi? Değil ama genede daha iyi
Dota fazla karmaşık metin 2'nin geliştirilirmiş hali gibi.Gelin çağrıma onay verin güzelim oynu oynu oynayalım
![]()
Kendi aramızda oynuyacağız zatenKüçük çocuk dolu
13 civarı olsalar tamam da 7 yaşında bunlar
Gameplay izlemiştim beğenmemiştimgelin Crosfiree a başlayalm![]()
hepsinden daha iyi

aklıma geldi tekrar indiriyordum 2 sene evvel çok oynardımKendi aramızda oynuyacağız zaten
Gameplay izlemiştim beğenmemiştim![]()

Benim grafik takıntım yok vallaOynadım ama hiç beğenmedim nedense 2004'ün grafikleri var sankimDicen wolfteam'in grafiği müthiş mi? Değil ama genede daha iyi
Dota fazla karmaşık metin 2'nin geliştirilirmiş hali gibi.Gelin çağrıma onay verin güzelim oynu oynu oynayalım
![]()

Ben küçük çocuk muyum?Küçük çocuk dolu
13 civarı olsalar tamam da 7 yaşında bunlar
kapışalımwolfteamı bırakın point blanka gelin![]()

resmen oyun 2-3 sene önce battı. Oyun değil para tuzağı. Dota 2 oynayın bak güzel oyun. En azından lol ve wf deki çoluk çocuk kaynamıyorTamam eklerim . Şimdiden soyliyim iyi oynayamıyom daha kendimi geliştirmem lazımBen küçük çocuk muyum?
kapışalım
GroundFalcon - Falcon daki L de olabilir I da olabilir deneyin ikisini de

Onda kurt yokWarface oynayalım.
Ve wolfteamın silah kullanımını çok seviyorum ben 
Altın kuponuyla alınan Ghost EM-4 ü denedin mi? Çok hoşuma gitti benim normal sıkınca ses çıkmıyor karşındakine sıkınca(karşı takım) ses çıkıyorOnda kurt yokVe wolfteamın silah kullanımını çok seviyorum ben
![]()