saol güzel olmuş
memoli53 Üye memoli53' Alıntı: e65 de sertifikasyon hatası verdi Genişletmek için tıkla ... kardeş cewap bekliyorum kaç gün oldu anlıyorum işin var ama bilgin varsa bi el at da . sertifika hatası veriyo (E65)
memoli53' Alıntı: e65 de sertifikasyon hatası verdi Genişletmek için tıkla ... kardeş cewap bekliyorum kaç gün oldu anlıyorum işin var ama bilgin varsa bi el at da . sertifika hatası veriyo (E65)
by_demiryurek Üye krdeş çok güzel 6600 a uyumlu halinide yaparsan sevinirim yanılmıyoesam sisx uzantılı normal sis halinde de olursa çok sevinirim
krdeş çok güzel 6600 a uyumlu halinide yaparsan sevinirim yanılmıyoesam sisx uzantılı normal sis halinde de olursa çok sevinirim
cirkinn Üye czandar' Alıntı: english version??? --------------- Ekleme --------------- poland version??? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sen türk müsün --------------- Ekleme --------------- teşekkürler
czandar' Alıntı: english version??? --------------- Ekleme --------------- poland version??? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım sen türk müsün --------------- Ekleme --------------- teşekkürler