wlana artık bağlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

66s2

Üye
    Konu Sahibi
wlana artık bağlanmıyor
arkadaşlar annayı yükledim ilk zamanlarda hiç sorun yoktu sonradan bazı programlar görünmüyor diye tel. dilini ingilizce yaptım, ne olduysa ondan sonra oldu herzaman sorunsuz bağlandığım wlanlara (bağlanılamadı bağlantı kullanılamıyor) hatası veriyor. annayı tekrar kurdum olmadı , fabrika ayarlarına geri döndüm olmadı, ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardım bekliyorum. konuyu burda araştırdım herhalde bu sorun sadece bende gibi garantilik olduk mu acaba????

spartuas

Üye
uygulama sorunuyla karşılaşmak istemiyorsan tüm uygulamaları telefonun dili ingilizceyken kaldır. Telefonun dilin. Tekrar türkçd yap ve oyunları uygulamaları telefonun dili türkçeyken yükle sorunun kalmaz. Ayrıca wlan sorununu kafana takma rehberini kaydet. +#7370# yap sorunun düzelir.

66s2

Üye
    Konu Sahibi
sağol yalnız şu rehber olayını ve 7370 i biraz açarmısın

spartuas

Üye
*#7370# yapmak telefona reset atar. Uygulama felan gitmez. Sadece rehberin gider. Kısaca

​uygulamalar gidiyo kardes nasıl gitmiyo ?? fabrika ayarına dönüyo telefon o koddan sonra.ben 100 kez yapmısımdır yani....uygulama gitmesin istiyosanız power tusuna 8sn basılı tutup reset atın

spartuas

Üye
​uygulamalar gidiyo kardes nasıl gitmiyo ?? fabrika ayarına dönüyo telefon o koddan sonra.ben 100 kez yapmısımdır yani....uygulama gitmesin istiyosanız power tusuna 8sn basılı tutup reset atın
kafam iyi evet uygulamalar gidiyor

66s2

Üye
    Konu Sahibi
denedim wlan sorunu aynen devam ediyor bir türlü bağlanmıyor başka önerisi olan varmı.....

e_smile

Üye
tam anlamadm ama wireless bağlıyken bu işlemleri bi daha yapmayı denesen =?

serinaga

Üye
Arkadaşın dediği gibi düzelmesi lazım ... Olmadı şunu dene wlan'daki şifreyi kaldır varsa, wpa2 yi de değiştir bakalım olacak mı ???

Anußis

Üye
hafıza kartına kurulan uygulamalar gitmiyor ben kaç kere denedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...