MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Ooo Hünkarım dayım nerelerdesin yahu özledim sizi be...Teşekkürler hünkar dayım.
Ooo Hünkarım dayım nerelerdesin yahu özledim sizi be...
ben hala lumia aşkını anlamıyorum?
Osman'ın dayısı dayım'dır, teşekkürler Kemal dayımmm....
eyvallah gökçen abi
Gereksiz birşey.Hala şu lumia 900'ü abartıyorlar.Donanımı 700 tllık galaxy w ile aynı.Türkiye fiyatıda 1300'den aşağı olmaz.
Sen donanıma takmışsın.Başka ne desek de boş sana.
Sende nokia ruzgarina kaptirmissin kendini.Isletim sistemi iyi guzelde 50.000 uygulama kime yeter?Dusun birde nova 3 falan gelse telefon mahvolur.
Gereksiz birşey.Hala şu lumia 900'ü abartıyorlar.Donanımı 700 tllık galaxy w ile aynı.Türkiye fiyatıda 1300'den aşağı olmaz.
Sende nokia ruzgarina kaptirmissin kendini.Isletim sistemi iyi guzelde 50.000 uygulama kime yeter?Dusun birde nova 3 falan gelse telefon mahvolur.
Abartiyorlar mipeki o zaman galaxy w neden hicbir cihaza kafa tutamiyor hersey donanim degil iPhone 4s in islemcisi 800 mhz ona gire dok dusun
---------- Eklendi @ 21:21:09 ---------- Yazıldı @ 21:19:42 ----------
Senin telefondan ve optimizasyondan anladigina supheliyimhersey donanimla bitiyor saniyorsun
---------- Eklendi @ 21:21:34 ---------- Yazıldı @ 21:21:09 ----------
O zaman piyasadaki en iyi donanim one x de oldugu halde neden en iyi cihaz degil
Yani 4s de 800 MHz çift çekirdek(Galaxy ace 2 ile aynı) ama 4s siler süpürür.Kerata müthiş bir şey.
4s zaten ios oldugu icin kazaniyor.Gpununda katkisi var elbet.one x en iyi cihaz diyen kim kardes?Nokia neden zarar etti peki?Ve windows phone 7 gecen yildan bu yila sadece %2lik bir kullanim artisi var.50000 uygulamanin hepsini yukleyecek degilim elbet ancak app storeyu neden bu kadar ovuyorlar o zaman?725.000 uygulamanin hepsini kuruyorlarmi?Hayir ama kucukten buyuge herkese her konuda hitap eden seyler var.
4s zaten ios oldugu icin kazaniyor.Gpununda katkisi var elbet.one x en iyi cihaz diyen kim kardes?Nokia neden zarar etti peki?Ve windows phone 7 gecen yildan bu yila sadece %2lik bir kullanim artisi var.50000 uygulamanin hepsini yukleyecek degilim elbet ancak app storeyu neden bu kadar ovuyorlar o zaman?725.000 uygulamanin hepsini kuruyorlarmi?Hayir ama kucukten buyuge herkese her konuda hitap eden seyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?