Haber Windows'da çalışıp Android kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Windows'da çalışıp Android kullanmak
evet arkadaşlar yanlış duymadınız :D
Microsoft'un oyun departmanı Xbox'ta çalışanlardan birinin rakip mobil işletim sistemi olan Android'li telefon kullandığı ortaya çıktı. Bu çalışan, Twitter'da Xbox'ın resmi hesabından Tweet atarken Android işletim sistemli mobil cihaz kullandığını kimsenin fark etmeyeceğini düşünüyordu ama üçüncü parti Twitter uygulamaları kullananlar, Tweet atanların hangi mobil sistemlerden mesaj gönderdiklerini görebiliyorlar. Xbox hesabından atılan mesajların Android sisteminden geldiğini görenler ise, bunu sosyal medyada paylaşınca, Microsoft'un karizması fena dağıldı.

Umarım windows arkadaşa bir tane windows phone cep telefonu hediye eder artık

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve UpOneTR

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
aman tanrım çok etkileyici hemen satmalıyım telefonumu

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Haberde öyle bir amaç yok ama sen alındıysan sat :ah

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu ve GökhanERMCLR
0MG90

0MG90

Üye
Şimdi ben Microsoft'da çalışıyorum diye android telefon kullanamaz mıyım?

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, Aybin.Kilic ve Microsoft Corporation
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Saldırgan yorumlarınız hoş değil sadece haberi sizinle paylaşıyorum ve bence windowsta çalışıp mac veya linux tabanlı bir işletim sistemi kullanmaya benziyor bu olan

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
0MG90

0MG90

Üye
Saldırgan amaçlı yazmadım, soru sordum.
Haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
BelaMonte

BelaMonte

Üye
bende bill Gates android kullanıyor zannettim :D

Invoke

Invoke

Üye
Değişik haber. Fazla büyük bir olay değil. Microsoft'un karizması fena dağılmamıştır bir iki işsiz twitterdan vs yerlerden gülmüş eğlenmiştir. :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tamamen kişisel bir şey. Orası adamın sadece iş yeri. İlle de WP kullanmak zorunda değil. Microsoft'un karizması da dağılmamıştır :) Haber için teşekkürler...

• Beğen
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
ben kebapçıda çalışıyorum diye illa kebap mı yemem lazım ?

• Beğen
Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
Bu Haberi Duymuştum :D Microsoft'ta Çalış Android Kullan :D ma benim anlamadığım ne alaka yani microsoft'ta çalışıyorum diye windows phone kullanmak zorundamıyım :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Üstte yazdığım gibi orası sadece adamın iş yeri.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bunlar doğal şeyler arkadaşlar. Bütün firmalarda belli kesim çalışanlar rakiplerinin ürünlerini kullanırlar. Stratejik olarak da güzel bir olay. Buradaki hata çalışanın kendisini bu şekilde açık etmesi.

Stewe Wozniak da At&t önünde Lumia 900 sırası beklerken görüntülenmişti. Ama Apple'ın karizmasına bir şey olmadı:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Kimliksiz12 ve UpOneTR
KD1907

KD1907

Üye
Bunlar doğal şeyler arkadaşlar. Bütün firmalarda belli kesim çalışanlar rakiplerinin ürünlerini kullanırlar. Stratejik olarak da güzel bir olay. Buradaki hata çalışanın kendisini bu şekilde açık etmesi.

Stewe Wozniak da At&t önünde Lumia 900 sırası beklerken görüntülenmişti. Ama Apple'ın karizmasına bir şey olmadı:)
Abi apple'ın öyle bi karizması varki şirket batsa bile karizmasına bişey olmaz :D

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye

Steve Woznaik in lumia 900'ü bklediğini bilmiyordum :) Bu Arada İsteyen İstediği Telefonu Kullanabilir :) Ama deiğiniz gibi adam kendini açık etmiş :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
bill gatesin çocuklarıda noel hediyesi olarak ipad istemişlerdi. microsoft çok sorunlu :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve enterneoll
Takipçi Satın Al

Üst Alt