Android İçin Microsoft Cortana Uygulamasının Görselleri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Android İçin Microsoft Cortana Uygulamasının Görselleri Sızdırıldı!
Windows 10'a tam sürüm şekilde kavuşmamıza sayılı günler kalmışken, herkesin en fazla merak ettiği şeylerden biri de şüphesiz Cortana. Windows 10 ile birlikte gelecek dijital asistan olan Cortana, Microsoft'un planlarına göre sadece bilgisayar ortamında kalmayacak.

Zaten bir süre önce Microsoft'un yeni dijital asistanınıiOS ve Android'e geleceği bizzat şirketin kendisi tarafından duyurulmuştu. Ancak bu durum sadece sözde olarak kalmıştı. Yani elimizde bir beta olayı ya da benzeri birşey yoktu. Ancak artık Cortana'nın Android işletim sisteminde nasıl görüneceğine dair görüntüler bulunmakta.



Eğer Windows Phone ya da Cortana'nın Windows 10 versiyonuna aşina iseniz, Android platform için gelecek Cortana'da pek bir fark bulunmuyor. Yani bu bakımdan biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Cortana'nın notebook sistemine ulaşarak tarafınızdan yüklenmiş bilgileri kontrol edebilir, ya da haberler, spor, hava durumu gibi sistemleri kontrol edebilirsiniz.

Uygulamanın arayüzü, adate Windows 10 versiyonun minyatür hali gibi diyebiliriz. Yani Cortana, çalışma ve kullanım sistemi bakımından çoğu Android uygulamayla benzer özellikler göstermekte. Bu sebeple Android kullanıcıları, uygulamanın kullanımda oldukça rahat edeceklerdir.



Microsoft için Cortana, Android ve iOS kullanıcılarını kazanmak adına atılan önemli adımlardan biri. Android için Cortana, Microsoft hesabı istemekte ve giriş yaptığınız zaman sistem üzerinden gerçekleştirdiğiniz aramalar Google yerine Bing'den yapılmakta. Microsoft, bu yılın sonuna doğru iOS platformuna da Cortana uygulamasını sunacak. Android için ise ön izleme versiyonu önümüzdeki hafta gün yüzüne çıkacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: muhammedtb26


OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben androide verilmesine karşıydım halada karşıyım.:angry::off::kotu:
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ms gözü hep dışarda halbuki wp yi geliştirse serbest bıraksa tavan yapacak. Ama öyle sinsi ki çok zor
 


Üst Alt