Windows XP'ye kötü haber!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetrixxx

ahmetrixxx

Üye
    Konu Sahibi
Windows XP'ye kötü haber!
Internet Explorer 9 Windows XP'ye gelmeyecek!

Microsoft'tan gelen açıklama, Windows XP kullanıcılarının son umudunu da yerle bir ediyor...

Microsoft, yeni Internet Explorer 9'u Windows XP'de çıkartmayacak. Microsoft'tan Ryan Gavin yaptığı açıklamada IE9 donanım hızlandırmanın IE8 için çıkmayacağını, IE9'un da eski Windows XP için çıkmayacağını açıkladı.

Internet Explorer 9 ile birlikte Microsoft'un odak noktası Windows 7. Başarılı işletim sistemine yatırım yapan Microsoft, IE9'da Windows 7'nin yeniliklerinden faydalanıyor.

DirectX 10 ve sonrasında mümkün olan donanım hızlandırma, tarayıcının ekrana getirdiği grafikleri işleyerek işlemci yükünü hafifletiyor ve bu işi daha hızlı bir şekilde hallediyor. Ancak DX10 ve üstü sürümler Windows XP altında desteklenmiyor.

Bu da milyonlarca Windows XP kullanıcısını Chrome ve Firefox için iyi bir hedef haline getiriyor. Firefox, XP altında DirectX ile iletişim için aracı bir katman kullanıyor. Chrome ise OpenGL sürücüleri kullanarak donanım hızlandırma yapacak.

Windows XP dünya işletim sistemlerinin yüzde 53'ünü oluşturuyor. Windows 7 hızlı bir çıkışla yüzde 22'ye ulaşmış durumda.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
isTerLerse paTLasinLar.LisansLi win 7 aLmam.bir cok kisi de ayni seyi soyLuyor.zaTen ie9 xp icin ciksa biLe kuLLanmam ki opera-moziLLa varken :D

ahmetrixxx

ahmetrixxx

Üye
    Konu Sahibi
benm içi mozilla en güzeli ve ie den daha hızlı :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Çokta tınımdaydı :D Mozilla Firefox İle Google Chrome Amca Varken :D Neden Kullanacamki :D Hiç Lazım Olmuyor Bana İnternet Explorer En Son 8 Gün Önce Açmıştım :D

konyarapp

Üye
Hadi ya ): kötü olmuş mozillaya geçecez desenize...

01cengiz

01cengiz

Üye
Saol

Mυstafaa

Mυstafaa

Üye
Vista Var :D

01cengiz

01cengiz

Üye
Wista Olsun Vista Bir İşemi Yarıyo :S

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İnternet Explorer Ve Vistadan Nefret Ediyorum :D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Internet Explorer kullanmıyorum mozilla kullanıyorum yani gelsede gelmesede fark etmez

archh

Üye
kasıktan aşşa kasım paşa çokda tın :D:D:D:D

DanqeRoun

DanqeRoun

Üye
Xp yi bitirme planları iyi işliyor

maxirabit

maxirabit

Üye
Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt