Windows XP'den Windows Vista'ya Geçmek İstiyorum Nasıl Geçerim ?

Sponsorlu Bağlantılar

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Windows XP'den Windows Vista'ya Geçmek İstiyorum Nasıl Geçerim ?
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Windows Vista'ya geçicem o haliyle format gerekiyor format atmasını bilmiyorum ama resimli anlatımlar var ama sadece format atmayı gösteriyor hadi format attık ee peki nasıl Windows Vista'ya geçebilirim resimli anlatım varmı araştırdım bu konuyla ilgili soru veya konu göremedim ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kardeşim sana gönderdiğim link kırık değil yanlış yazmışım. Doğrusunu yazıyorum özel mesaj gitmiyor nedense sorun var galiba.

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sana gönderdiğim link kırık değil yanlış yazmışım. Doğrusunu yazıyorum özel mesaj gitmiyor nedense sorun var galiba.
Özelden link paylaşımı yasak olduğu için ayrıca elimde vista'nın cd si var orjinal artık herşeyi destekliyor ancak xp kullanıyorum o yüzden vista'ya format atarak geçmeyi bilmiyorum format atmayı resimli anlatım çok var ama yukarıda belirttiğim gibi bulamadım

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aslında çok kolay xp deki gibi karışık değil normal program yükler gibi kuruluyor anlamıyacak bişey yok.

sena5135

sena5135

Üye
vista kurmanı tavsiye etmem. yavaş çalışır. xp 3-5 kat daha iyi performans bakımından ama görselliktede vista daha iyi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
forever win7 (xp kullanıyorum :))

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
vista kurmanı tavsiye etmem. yavaş çalışır. xp 3-5 kat daha iyi performans bakımından ama görselliktede vista daha iyi
Windows Vista'nın yavaş olduğunu biliyorum ancak bu tamamen size bağlı olan birşey çokta yavaş değil uygulama veya bir program yüklemeden önce güncellemeleri yaptıktan sonra yükleme yaptınmı sorun olmuyor.. Millet takmış yavaş falan Windows Vista ile Win7 görsellik bakımından aynı böyle birşey olsa niye Microsoft uğraşsın millet satın alıyor para veriyor sonuçta birde hata yaptık diyecek kadar adam afedersin kerizmi adam satmak için yapmış dimi ama :D millet kullanmadan ben kullandım tavsiye etmem diyor henüz bağtığı bile yok :D

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Ben gerçekten kullandım. Ve xp daha iyi gibime geliyor.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
ben pc yi alınca içinden vista kurulu gelmişti biraz kullandım ama memnun kalmadım xp ye geçiş yaptım. tavsiyem xp daha iyi. vistayı formatlama xp den daha kolay sen cd yi tak gerisi gelir

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
ben pc yi alınca içinden vista kurulu gelmişti biraz kullandım ama memnun kalmadım xp ye geçiş yaptım. tavsiyem xp daha iyi. vistayı formatlama xp den daha kolay sen cd yi tak gerisi gelir
Benim de öyle ilk pc aldığımda Windows Vista kuruluydu sonradan kuzenim den Windows XP cd ile Windows XP yaptık ve orjinal hale getirip tüm güncellemeleri patır patır otomatik güncelliyor zaten 2014'de Windows XP microsoft desteğini çekiyor hiçbir güvenliği kalmayacak ve tüm uygulamalar çalışmaz veya hata oranı yüksek olacak ayrıcada yeni çıkan uygulama ve oyunlar ise desteklemicek ;)

aaeerr

aaeerr

Üye
Kardes insanlarda bi yargi vardir, windows 98 yuklu pc ye windows 7 yuklersen kasar. Kesinlikle yok oyle bir sey. Bence vista yi bosver windows 7 yukle, hem hiziyla hem goruntusuyle cok memnun kalacagin asikar :)

sezgince

sezgince

Üye
    Konu Sahibi
Kardes insanlarda bi yargi vardir, windows 98 yuklu pc ye windows 7 yuklersen kasar. Kesinlikle yok oyle bir sey. Bence vista yi bosver windows 7 yukle, hem hiziyla hem goruntusuyle cok memnun kalacagin asikar :)
Hadi diyelim yükledim peki ben Win7 orjinal olmayıp güncelleyemedikten sonra ben onu ne yapayım mutlaka kullandığım programlar falan güncelleme isticektir

aaeerr

aaeerr

Üye
Win7 orijinal olmasa güncelleniyor :) bildigin orijinalmis gibi guncelleme yapiyorsun ve hicbir sorun cikmiyor

tiikerien

Üye
edit

Üst Alt